23/08/2010 15:01
שאפתנית Posts: 8392
|
1/2 ק"ג בשר טחון או הודו טחון 1 דלורית בינונית מגוררת על פומפיה 1/4 דלעת מגוררת על פומפיה 1 בצל יבש גדול קצוץ דק 2 כפות שמן מלח/פלפל אבקת מרק 1 כפית כמון 1 כפית פפריקה מתוקה 2 ביצים 3 כפות קמח טופח
במחבת מטגנים בשמן את הבצל עד להשחמה, מוסיפים את הדלורית והדלעת, מוסיפים את הבשר ומבשלים. מורידים מהאש ומוסיפים את שאר התבלינים, הביצים והקמח. מעבירים לתבנית משומנת 40 דקות בחום בינוני 180 מעלות.
|