הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » לת

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
24/08/2010 10:27

נחושה
נחושה
המבורגר=זבל
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2010 08:13

שאפתנית
שאפתנית
דניאלה, עכשיו שאת כותבת איך הממשל לא מתערב אז זה באמת הזוי שממשל כמו בארה"ב שמודע לבעית ההשמנה החריגה שיש בארצם לא עושה דבר, הם יודעים מה ההשלכות והסיכונים לכלל האוכלוסיה ועדיין לא עושים דבר זה באמת מעורר זעם ותמיהה. הם לא יודעים שהם שמים רגל לעצמם. הם מרגישים כמעצמה הכי חזקה אבל במקום החשוב ביותר הם החלשים!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2010 07:30

dany
dany
שאפתנית
עדיין לא שמעתי את ההרצאה של מירי השבוע... ומי כמוני יודע עד כמה שמתירים את הרסן איך זה עולה ועולה.... אך יש נקודה שבה בן אדם שפוי אומר לעצמו עד כאן ודי.... וזה לא אמור להיות ב.....150-200 קילו.... אני יודעת שהגעתי למשקלים הגבוהים שלי... לא יכולתי לנשום... היו בעיות שינה בלילה.... עד הטרדה של בן הזוג... ממש לא נעים... ומחפשים כל מיני פתרונות חוץ מאשר לראות את האמת מול העיניים... חברה להתעורר.... לא לתת לעצמנו להגיע לשם זה ממש נורא...
והכי גרוע שחברות מזון מפרסמות כאלו דברים והממשל לא מתערב... כמה מליארדים זה עולה לו האנשים השמנים הללו... שמנים זו מילה עדינה... רחמים רחמים...
הייתי ממש מגישה תביעות נגד החברות הלא שפויות האלו.... עוד מתגאות ביצירות.... על סיגריות מדברים????.... ומה עם זה?????
טוב ממש אין לי מילים אני כל כך נרעשת....שבא לי ממש לצעוק די!!! תראו מה קורה כאן מספיק!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2010 07:21

שאפתנית
שאפתנית
אכן מזעזע אבל כמו שמירי אמרה השבוע בהרצאה שאין בעיה להגיע למשקל כזה גם לאנשים שחושבים "לי זה לא יקרה" מתעוררים בוקר אחד ואומרים וואו גם לי זה בהחלט יכול לקרות. עצוב וקשה ולכן מזל שלנו יש את המסגרת ששומרת עלינו מהצרות הללו.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2010 07:19

dany
dany
מ..ז...ע...ז...ע...upset
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2010 06:49

שאפתנית
שאפתנית
אכן דובונית חמודה מצבנו מצוין בהשוואה למה שהולך בארה"ב (לפי הכתבה הזו) וזה אכן המקום להגיד תודה שאנחנו נמצאים במקום הנכון והשפוי ביותר לאנשים שאכפת להם מהבריאות ומגופם.

אחר כך הם מתפלאים שהילדים שלהם משמינים ושהסיכויים שלהם להגיע לגיל 20 ומעלה קטנים.
0 קישור קבוע (Permalink)
24/08/2010 06:15

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מה שלא רואים לא צריך smile
אך הצדק איתך שאפתנית מבלי לדעת מה זה דבר כזה לא לעניין חבל שזה המסר במקום תזונה נכונה Cool
ושלא נדע וטוב שאנו במקום הנכון יום טוב smile

שאפתנית כתב:
ובכן בנות, מדובר בהמבורגר ענק שמכיל 2,500 קלוריות וזו ההמצאה החדשה של המזללות בארה"ב. תאמינו לי שהוא כזה גדול שבאמת קבוצה שלמה יכולה לאכול ולשבוע. זה לא אנושי שאדם אחד יאכל את זה לבד. נראה לי שמי שאוכל דבר כזה לבד ישר חוטף התקף לב. האנשים בארה"ב התחרפנו בכל הקשור לאוכל. במקום להעביר מסר של אכילה נורמלי להסתכל איך הם נראים ושהשומן הזה לא בריא להם הם ממשיכים להמציא מאכלים רווי שומן ובגדלים מדהימים. בקיצור בנות, שלא נדע מצרות וטמבל מי שאוכל את זה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2010 22:26

שאפתנית
שאפתנית
ובכן בנות, מדובר בהמבורגר ענק שמכיל 2,500 קלוריות וזו ההמצאה החדשה של המזללות בארה"ב. תאמינו לי שהוא כזה גדול שבאמת קבוצה שלמה יכולה לאכול ולשבוע. זה לא אנושי שאדם אחד יאכל את זה לבד. נראה לי שמי שאוכל דבר כזה לבד ישר חוטף התקף לב. האנשים בארה"ב התחרפנו בכל הקשור לאוכל. במקום להעביר מסר של אכילה נורמלי להסתכל איך הם נראים ושהשומן הזה לא בריא להם הם ממשיכים להמציא מאכלים רווי שומן ובגדלים מדהימים. בקיצור בנות, שלא נדע מצרות וטמבל מי שאוכל את זה!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2010 21:32

רבקה
רבקה
וגם אני עם אותה השאלה מה זה?
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2010 20:59

דפי
דפי
סליחה גם אני שואלת על מה מדובר.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2010 16:49

נחושה
נחושה
על מה מדובר???
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2010 15:14

dany
dany
אותי זה מגעיל...
ואחר כך יבכו שהאמריקאים הם אוביסים....
פוי

שאפתנית כתב:
וואוו!!!!!!!!!!!!!
זה ענק!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר להאכיל גדוד שלם של צה"ל במנה הזו.
בינינו עופר, זה נראה טעים אבל כמו שמירי אומרת - דמיון מודרך, זה רק לתצוגה לא לאכילה.
ממני שאפתנית שהתגרתה בטירוף ולכן הולכת לשתות כוס מים ולהכין כוס נס קפה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2010 14:56

שאפתנית
שאפתנית
וואוו!!!!!!!!!!!!!
זה ענק!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר להאכיל גדוד שלם של צה"ל במנה הזו.
בינינו עופר, זה נראה טעים אבל כמו שמירי אומרת - דמיון מודרך, זה רק לתצוגה לא לאכילה.
ממני שאפתנית שהתגרתה בטירוף ולכן הולכת לשתות כוס מים ולהכין כוס נס קפה.
0 קישור קבוע (Permalink)
23/08/2010 14:52

222
222
.
לא חשוב - נמחק
.
.
.
edited by 222 on 8/23/2010
0 קישור קבוע (Permalink)

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!