18/05/2012 08:23
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ800 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/05/2012 05:56
פפריקה Posts: 134
|
בהשראת מי הקוקוס הכנתי תבשיל כדלקמן: שניצל בקר חתוך לרצועות בינוניות וקצרות בצל קצוץ שום כתוש טרי ג'ינגר טרי מגורר 5-7 פטריות חומות(שמפיניון?)בינוניות רבע כוס מי קוקוס ספגטי. אופן הכנה. להשחים הבצל הקצוץ -תחילה במעט שמן(1כף) ואחר כך להוסיף מעט מים. להוסיף השום והג'ינג'ר -לערבב דקה ולהוסיף את קוביות הבשר עד לשינוי הצבע שלו להמליח ,לפלפל להוסיף מי הקוקוס. לכסות ולהותיר כ15-20 דקות על האש. בנפרד מכינים ספגטי כרגיל,וכשמוכנים להוסיף את הכמות המותרת למחבת הרוחשת. לתת לטעמים להיטמע כ-5-7 דקות להגיש לאכול ולצקצק בלשון! טעים טעים. למחרת במקום האיטריות הוספתי גרעיני תירס טרי שגילחתי מהקלח עצמו. טעים מאוד מאוד-טאצ' תאילנדי. בתיאבון.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
17/05/2012 00:30
EFF Posts: 6391
|
2 מנות כף שמן בצל גדול קצוץ כמה שיני שום תבלינים: כןוסברה טחונה, כמון,קארי, פפריקה מתוקה מלח ופלפל או מעט אבקת מרק בטעם עוף 2 חצאי חזה עוף חתוך לקוביות לקט נורמנדי או לקט סיני של סנפרוסט (ללא פחמימות) 1/2 קופסא -מי קוקוס (שימו לב - לא קרם קוקוס או חלב קוקוס אלא מי קוקוס)
לאדות את הבצל והשום בשמן, להוסיף את התבלינים והעוף. מקפיצים יחד , מוסיפים את הירקות ואח"כ את מי הקוקוס.
לבשל תוך צמצום הנוזלים 40-50 דקות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|