24/08/2010 13:22
בצקיסטית בגמילה Posts: 389
|
היי מיכל :-) ברוכה הבאה לפורום גם ממני. בהצלחה בחגים המתקרבים. אני מזכירה לעצמי שהחגים נועדו בשביל להרגיש את המשפחה ביחד ואני מגיעה לארוחה המשפחתית בשביל החברה ולא בשביל האוכל (מה שבעבר היה ...)
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 07:31
dany Posts: 19819
|
מצטרפת להמלצות
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 07:20
שאפתנית Posts: 8392
|
מיכל בוקר טוב, רציתי להמליץ לך על פורום המתכונים הנפלא וגם עם המתכונים הדיאטטים של מירי שגם בהם אני משתמשת לרוב לגיוון האוכל ובמיוחד כשאני מארחת אנשים ורוצה לאכול איתם יחד וגם להרגיש טוב עם מה שנכנס לפה ושאין חריגות. אני ממליצה בחום על פשטידות הבשר של מירי שבהחלט מתאימות לאירוח (אישית אני מתה על פשטידת הבשר והחצילים) ויש שם עוד מתכונים רבים ומוצלחים אז הנה פתרנו את בעיית הלחץ ומה להכין ואפילו תראי שיש שם מתכונים לקינוחים ועוגות שהן באמת מוצלחות (עוגת הגבינה האפויה מככבת לא רק בביתי בשעת הצורך אלא אצל אימי ואחותי ואפילו גיסתי שביקשה את המתכון) בהצלחה בתכנון החג מיכל ואל תשכחי שאנחנו כאן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/08/2010 06:03
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל חמודה תהני בהופעה ובלי לחץ לחגים להיות מאורגנים זה מילת המפתח וכל עוד את מארחת יש לך שליטה על הנעשה אז תלכי בקו נחושה מומלץ בחום והרווח של כולם שווה ניסיון ויישר כוח לכל המארחים והמארחות ודניאלה גם אם אין תוכניות סיבוב רגלי בחוץ או ספר טוב יעשו את העבודה בהצלחה לכולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 21:00
דפי Posts: 1126
|
מיכל יקרה. ברוכה הבאה לפורום. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 15:35
נחושה Posts: 6982
|
מיכל ברוכה הבאה לפורום, אני בטוחה שתשתלבי ובמהרה. לגבי הארוח צריך טיפה לשנות את קו המחשבה מהמאכלים המסורתיים ואת יכולה לצאת מחוננת אמיתית. מעבר לתפוח בדבש, עוגת דבש וכד' אפשר לשנות דברים דג במקום גפילטע, עוף או הודו נקבה (כמו פסטרמה) במקום בקר תפ"א ובטטה בתנור במקום אורז, פסטות ומאפי בצק כמו קרפלעך וכד' שעועית ירוקה /צהובה/כרובית/כרוב/סלק/תרד/ וכד' במקום מוקפצים או רוויי שמנת מתוקה/צמחית במקום לפתנים עתירי סוכר ופיצוחים ובונבוניירות סורבה בכוס אלגנטית, רסק תפוחים (אפילו ללא סוכר) , העיקר להגיש יפה ובמנות קטנות ואלגנטיות יפות ליען וטעימות לחייך בהצלחה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 13:02
קרולין Posts: 6651
|
מיכל יקרה, ברוכה בהאה לפורום הנפלא שלנו
בהצלחהההההההה רבה
קרולין
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 11:40
לביאה Posts: 402
|
מיכל היקרה איזה כיף לך שיש לך כזו משפחה גדולה ומקסימה. זכית לארח אותם וזו משימה לא קלה אבל זו קודם כל ברכה! אפשר גם לשתף חלק מהאורחים ולבקש עזרה או תזכורת בשעה 17:00 ותזכרי לדאוג קודם כל לעצמך. אם יהיה לך אוכל שמתאים לך, יהיה לך יותר קל להתמודד. לי מאוד עוזר לצאת החוצה מהבית. להתרחק מהפיתויים. שיהיה לך חג שמח, שנה טובה ומקסימה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 09:38
|
שאפתנית כתב:
דניאלה הכי כייף לנצל את ימות החג לטיולים בטבע. זו הזדמנות לצאת ליערות ולא חסרים גם פסטיבלים צבעוניים וססגוניים למיניהם בכל רחבי הארץ. צאי לטבע, האוויר (במידה ולא יהיה חם) יעשה רק טוב. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 09:15
|
דניאלה הכי כייף לנצל את ימות החג לטיולים בטבע. זו הזדמנות לצאת ליערות ולא חסרים גם פסטיבלים צבעוניים וססגוניים למיניהם בכל רחבי הארץ. צאי לטבע, האוויר (במידה ולא יהיה חם) יעשה רק טוב.
שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 09:12
רייצ'ל Posts: 1323
|
מיכל יקירתי, גם אצלי מתארחים כל החג ולדעתי זה הרבה יותר קל לארח כי אני מכינה גם את מאכלי החג וגם מאכלים דיאטיים כך שצריך להכין תפריט מראש ולהתמקד באירוח סומכת עליך ריצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 08:56
|
מיכל אם את צולחת את הימים האלו.... כמובן שתצלחי גם את ראש השנה... גם אצלי אירוח... אך הם נוסעים הביתה... ואז טוב אני יכולה לחלק ולא להשאיר בבית אויבים מיותרים... ואני רוצה לומר לך בסוד שאצלי הבעיה היא לא האורחים.... אלא אני.... ודוקא להיות בבית כמה ימים .... ללא תוכנית של יציאה... זה יותר מפחיד מאנשים בבית שהם סביבי אני לא נוגעת בכלום.... אז צריך לבנות תכנית לא להיות ליד המטבח מזווה ומקרר.... לצאת להיות בחוץ.... לי זה הכי בטוח.. שיהיה לך ערב נפלא עם פוליקר.... בצלחה דני מיכל כ כתב:
בוקר טוב אנשים יקרים. מודה על התגובות והתמיכה לכניסתי לפורום ... "להרגיש שייכת" האמת לא היה לי פשוט להתחיל לכתוב, בגללי כמובן. אך אשתדל להיות שייכת....אז אחרי שיחה עם מירי והתגובות שלכן הצלחתי לא לגעת בפחממות מחמש. התחלה טובה. למרות שאני מתחילה לתכנן את ראש השנה אצלי לארח את משפחתי שמונה כ25 איש ילדים ומבוגרים ילדים כלות נכדים מחותנים.. חתיחת משימה מראש קינוחים קונה. אך בכל זאת הראש השמדמוד די עסוק בכל כך הרבה ארוחות בין רביעי לשבת שכולם נשארים ללון . משפחתי מפוזרת בין רחובות למבוא חמה.... אז אחרי הבלגן של מצעים מגבות צחוק מתגלגל של ילדים ישנו קטע ארוחות... השבוע נמצאים אצנו חלק מנכדנו וזה נפלא קייקים סדנת שוקולד באולינג טיול למעין עם רחצה בו ארוחות צהרים בחוץ מוריד מטלה אך ראש השנה..... שם הראש עסוק וכשאני טרודה בתכנון לא רוצה לגעת בשום שד קטן או גדול. ביום חמישי לוקחת פסק זמן מהחופש הגדול של הילדים קטנים וגדולים והולכת להופעה של יהודה פוליקר באמפי מהמם כאן בדרום הרמה...זה חמצן להמשך מאחלת לכולן כולן יום שפוי ופחות דביק מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 08:56
אסתי ברוך Posts: 1317
|
נפלא אני כל כך מבינה לליבך אכן קשה לארח משפחה גדולה בלי ליפול לאוכל אך את צריכה להיתמקד יותר באירוח, ולא באוכל. זה מאוד קשה אבל בעזרת הבנות בפורום ובעזרת עצמך בלבד תצליחי להעביר את החג בלי נפילות מיותרות חג שמח ובהצלחה ותמשיכי לכתוב לנו את נהדרת
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 07:51
|
מיכל אני בטוחה שאת כבר מיומנת בכל הקשור באירוח משפחתך הרחבה ולכן לא נראה לי שאת צריכה להלחיץ את עצמך ולהיות מוטרדת מידי מהאירוח. זו בטח לא הפעם הראשונה שכולם מתכנסים בביתך ובאשר לפוליקר, אני בטוחה שתהני מההופעה אני ראיתי הופעה שלו ומאוד מאוד נהנתי. מאחלת לך יום של שפיות והצלחה. שאפתנית וקריר
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
23/08/2010 07:30
בוקר טוב אנשים יקרים. מודה על התגובות והתמיכה לכניסתי לפורום ... "להרגיש שייכת" האמת לא היה לי פשוט להתחיל לכתוב, בגללי כמובן. אך אשתדל להיות שייכת....אז אחרי שיחה עם מירי והתגובות שלכן הצלחתי לא לגעת בפחממות מחמש. התחלה טובה. למרות שאני מתחילה לתכנן את ראש השנה אצלי לארח את משפחתי שמונה כ25 איש ילדים ומבוגרים ילדים כלות נכדים מחותנים.. חתיחת משימה מראש קינוחים קונה. אך בכל זאת הראש השמדמוד די עסוק בכל כך הרבה ארוחות בין רביעי לשבת שכולם נשארים ללון . משפחתי מפוזרת בין רחובות למבוא חמה.... אז אחרי הבלגן של מצעים מגבות צחוק מתגלגל של ילדים ישנו קטע ארוחות... השבוע נמצאים אצנו חלק מנכדנו וזה נפלא קייקים סדנת שוקולד באולינג טיול למעין עם רחצה בו ארוחות צהרים בחוץ מוריד מטלה אך ראש השנה..... שם הראש עסוק וכשאני טרודה בתכנון לא רוצה לגעת בשום שד קטן או גדול. ביום חמישי לוקחת פסק זמן מהחופש הגדול של הילדים קטנים וגדולים והולכת להופעה של יהודה פוליקר באמפי מהמם כאן בדרום הרמה...זה חמצן להמשך מאחלת לכולן כולן יום שפוי ופחות דביק מיכל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|