09/05/2012 19:25
EFF Posts: 6391
|
בסוף המתכון כמה וכמה אפשרויות הגשה: כף שמן בצל גדול קצוץ מעליו לסדר בשכבות: 2 חצילים חתוכים לקוביות 3 פלפלים בצבעים שונים פרוסים לרצועות או עיגולים 6 קישואים לא קלופים פרוסים לטבעות סלסלת פטריות שמפיניון טריות פרוסות לפלחים מאדים בסיר פתוח כ- 1/2 שעה. לאחר 1/2 שעה לערבב ולהוסיף לסיר : 2 כפות עגבניות מיובשות שרויות בשמן זית קופסא קטנה רסק עגבניות מעורבבת במעט מים לדילול מעט אבקת מרק בטעם עוף או מלח ופלפל לערבב קלות, לסגור את הסיר ולבשל עוד 20 דקות ניתן להגיש עם: * ביצה ששופכים מלמעלה וממתינים להתקרשותה (כמו בשקשוקה)- * טונה – * גבינה בולגרית 5% מגורדת – * חזה עוף -
|