22/08/2010 21:39
נחושה Posts: 6982
|
היי חברים, עבר בשלום:סלט עם קוטג+טונה+קוביה של פשטידת קישואים נס קפה קר פיפי ולישון חלומות פז מתוקים נחושה edited by נחושה on 8/22/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 20:35
שאפתנית Posts: 8392
|
כייף לקרוא שהתגברת על החשק שתקף אותך. אין כמו טונה וביצה קשה "לסתימת הלוע". צמד חמד שגורמים לשובע ואושר ביטני. מאחלת לך בהצלחה בשקילה ובטוחה שתרדי עם כזו התמדה ועקביות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 19:46
נחושה Posts: 6982
|
היי חברים, ערב רגיל הכול מונח על השולחן, הילדים התחילו לאכול ואני מחכה לבעלי בהיסח הדעת הוצאתי את המסטיק (לעסתי אותו כמה שעות) מהפה ופתאום הרגשתי שהעיניים טורפות ובא לי לנשנש. אחרי כף קוטג הבנתי שזה לא עובר רצתי למטה למכולת וקניתי רביעיית טונה, הוצאתי שניים פתחתי אותם ולקחתי ביד גוש קטן וישר לפה. אמרתי לעצמי זה חלק מארוחת הערב ופשוט תצאי מהמטבח. יש מאכלים שמשביעים יותר ומיידית כמו ביצה קשה, טונה...כף קוטג דווקא מגרה לעוד ועוד. זהו עכשיו אני רגועה ולא בקשר עין עם אוכל. כעת שאני חושבת על זה... ראיתי את התוכנית של קרין גורן נו פלא שהתפתח לו רצון קטן לאכול פיל גדול? מסקנה- לראות את התוכנית כששבעים מסקנה- ששמנמוד רואה אנשים מכינים אוכל/ אוכלים אוכל/ טועמים אוכל... מיצי הקיבה כבר עובדים. לא מתכוונת לקלקל לי את השקילה מחר ואת היום העשירי של בלי מתוקים ובלי פחממות מחמש (יום שישי לא נחשב לי בספירה) נ.ב- ביום שישי בארוחה המשפחתית כולם העירו לי שאני נראית שונה, יפה יותר אחרי שסיכמנו שזה לא השיער שהתארך כולם שאלו אם רזיתי אמרתי שכן, מעט עדיין, ואמרו לי שזה ניכר בפנים וביציבה בקיצור היה שווה.
זהו חלפו 20 דקות מהתקרית ואני נכונה לאכול ארוחת ערב רגועה ושקולה כתמיד סלט ירקות גדול, טונה , גבינות, פשטידת קישואים חתיכה ומחכה כבר למחר
נחושה להתמיד edited by נחושה on 8/22/2010 edited by נחושה on 8/22/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|