07/05/2012 23:48
EFF Posts: 6391
|
800 גר' שעועית ירוקה 4 כפות שמן זית 2 בצלים קצוצים דק 1 ק"ג עגבניות קלופות, חתוכות לקוביות קטנות 2 פלפלים אדומים קלופים, חתוכים לקוביות קטנות 2 פלפלים צהובים קלופים, חתוכים לקוביות קטנות מלח, פלפל שחור גרוס ההכנה: ממלאים סיר גדול במים רותחים ומעט מלח גס, ומביאים לרתיחה. מחממים מחבת גדולה עם השמן, ומאדים את הבצלים עד שהם נהיים שקופים. מוסיפים את הפלפלים שעועית ירוקה והעגבניות, ומבשלים על אש קטנה. מכניסים את דרגת "אל דנטה". מסננים. מגישים לצלחות אישיות או לצלחת מרכזית, ויוצקים מעל את הרוטב החם. מפזרים מעט מלח גס ופלפל שחור גרוס, ומגישים חם.
|