הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צהריים טובים לכולן

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/08/2010 18:02

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מסכימה עם נילי ורעותה יש בזה חומר למחשבה...Drink
ומיכל העיקר שחזרת לעצמך בהצלחה ושבוע טובThumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 15:03

לביאה
לביאה
מיכל היקרה
כל הכבוד לך על התושיה, על העשייה, על ההכנות.
רק להיום - תצליחי - ותראי איך ההצלחה של היום נותנת יד למחר, מחרתיים וכך הלאה.
שיהיה לך המשך יום מקסים ואיכותי.
כאן כבר ערב - אז אני מאחלת שתלכי לישון עם תחושת ההישג המתוקה של הצלחה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 14:54

1103
1103
רעותה
את צודקת בדבריך,שלא כדאי להצמד לסיסמאות כגון היום הוא יום ראשון בשבוע,התחלה חדשה וכו"
יש לסדר את הראש ולהחליט,למרות שזה קשה ויש הרבה סיבות שאנו נתלים בהן ,אך

הכל מתחיל בראש וההחלטה חייבת להגיע משם,בנחרצות ואסרטיביות,רק כך נוכל

להצליח ולהשיג את מטרתינו.

המשך שבוע קריר יותר

נילי

--
וסרהולץ
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 14:20

שאפתנית
שאפתנית
כמו שלמדתי להכיר אותך מיכלי ידעתי שאת כבר שתי צעדים קדימה והשבת מאחוריך. כל הכבוד יקירתי על הארגון והשליטה באוכל. שיהיה לך יום מקסים. תעברי אותו בקלות ואל תשכחי שבלילה אנחנו לא מפריעים לאוכל לישון במקרר בשקטטט. הס!

שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 13:33

רעותה
רעותה
מיכלי ולכולם שבוע נפלא ,

בדיוק לפני רגע חשבתי על זה . איך בקונטרול אנחנו קמים בימי ראשון עם מוטיבציה ואסרטיביות.
אבל מה... היה וזה נשכח ומתפוגגת לה האווירה הזאת די מהר.
לפחות חשוב להתמיד רגיל לדעתי , ולא להצמד ליום ראשון ושבוע חדש.... וכו'...

שיהיה לכם שבוע מקסים ושגרתי בלי פחמימות מ 5 .
רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 13:22

dany
dany
שבוע נפלא מיכלי יקרה
ברגע שאת מביטה בחצי הכוס המלאה ואת מלאה תקווה ואופטימיות אני יודעת שתוכלי להן לפחמימות.....
שבוע חדש החל.. ועוד מעט יגמר הקיץ הנוראי הזה... החגים לפנינו ואנחנו רוצים לעשות עוד כמה שיותר עד לחגים...
אז להרים את המורל... להביט אל האופק בשמחה ובתקווה...
ואני יודעת שהכל יהיה דבש וזהב...
שיהיה יום נהדר..
מכל הלב
דני

מיכל שרון כתב:
יום חדש התחיל... אמנם לא הצלחתי לקום בזמן להליכה הבוקר אבל לא נורא.. אני אשלים בערב.
אני במשרד, הכנתי מראש ארוחת צהריים ועד כה היום עובר בשליטה וברוגע ולא נרשמו תקריות חריגות.
אפילו נרשמה הפתעה לטובה בארוחת הצהריים כאשר הקשבתי לרעב ולשובע והפסקתי בדיוק בזמן ולא סיימתי הכל וזו היתה תחושה מעולה.

לכל המעודדות והתומכות במהלך הסופ"ש תודה רבה, אני החלטתי הבוקר שאני קמה לשבוע חדש ואני מקווה שאני אצליח לעמוד מאחורי ההחלטה הזו.. לא ליפול על אויבים, לא להקשות על עצמי איפה שאין צורך ובעיקר - להיות קשובה לעצמי ולהבין מאיפה הכל מגיע...
מה רגשי ומה פיזי, מה מצריך איפוק וויתור ומה דורש מניעת חסכים.
מחכה כבר בקוצר רוח לשקילה מחר ויותר מזה להרצאה שתמיד מאפסת אותי.

ולך מירי, רציתי להגיד שוב המון המון תודה על היחס האישי והתומך, על המילים החמות ועל זה שאת תמיד שם בשביל להרים אותי כשנגמר לי הכוח להרים את עצמי.. זה לא מובן מאליו ואין לך מושג כמה אני מעריכה אותך על זה ומוקירה אותך על הנתינה הזו.

שיהיה לכולנו שבוע נפלא ומוצלח smile
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 13:03

מיכל שרון
מיכל שרון
יום חדש התחיל... אמנם לא הצלחתי לקום בזמן להליכה הבוקר אבל לא נורא.. אני אשלים בערב.
אני במשרד, הכנתי מראש ארוחת צהריים ועד כה היום עובר בשליטה וברוגע ולא נרשמו תקריות חריגות.
אפילו נרשמה הפתעה לטובה בארוחת הצהריים כאשר הקשבתי לרעב ולשובע והפסקתי בדיוק בזמן ולא סיימתי הכל וזו היתה תחושה מעולה.

לכל המעודדות והתומכות במהלך הסופ"ש תודה רבה, אני החלטתי הבוקר שאני קמה לשבוע חדש ואני מקווה שאני אצליח לעמוד מאחורי ההחלטה הזו.. לא ליפול על אויבים, לא להקשות על עצמי איפה שאין צורך ובעיקר - להיות קשובה לעצמי ולהבין מאיפה הכל מגיע...
מה רגשי ומה פיזי, מה מצריך איפוק וויתור ומה דורש מניעת חסכים.
מחכה כבר בקוצר רוח לשקילה מחר ויותר מזה להרצאה שתמיד מאפסת אותי.

ולך מירי, רציתי להגיד שוב המון המון תודה על היחס האישי והתומך, על המילים החמות ועל זה שאת תמיד שם בשביל להרים אותי כשנגמר לי הכוח להרים את עצמי.. זה לא מובן מאליו ואין לך מושג כמה אני מעריכה אותך על זה ומוקירה אותך על הנתינה הזו.

שיהיה לכולנו שבוע נפלא ומוצלח smile
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » צהריים טובים לכולן

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!