22/08/2010 18:02
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מסכימה עם נילי ורעותה יש בזה חומר למחשבה... ומיכל העיקר שחזרת לעצמך בהצלחה ושבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 15:03
לביאה Posts: 402
|
מיכל היקרה כל הכבוד לך על התושיה, על העשייה, על ההכנות. רק להיום - תצליחי - ותראי איך ההצלחה של היום נותנת יד למחר, מחרתיים וכך הלאה. שיהיה לך המשך יום מקסים ואיכותי. כאן כבר ערב - אז אני מאחלת שתלכי לישון עם תחושת ההישג המתוקה של הצלחה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 14:54
1103 Posts: 5022
|
רעותה את צודקת בדבריך,שלא כדאי להצמד לסיסמאות כגון היום הוא יום ראשון בשבוע,התחלה חדשה וכו" יש לסדר את הראש ולהחליט,למרות שזה קשה ויש הרבה סיבות שאנו נתלים בהן ,אך
הכל מתחיל בראש וההחלטה חייבת להגיע משם,בנחרצות ואסרטיביות,רק כך נוכל
להצליח ולהשיג את מטרתינו.
המשך שבוע קריר יותר
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 14:20
שאפתנית Posts: 8392
|
כמו שלמדתי להכיר אותך מיכלי ידעתי שאת כבר שתי צעדים קדימה והשבת מאחוריך. כל הכבוד יקירתי על הארגון והשליטה באוכל. שיהיה לך יום מקסים. תעברי אותו בקלות ואל תשכחי שבלילה אנחנו לא מפריעים לאוכל לישון במקרר בשקטטט. הס! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 13:33
רעותה Posts: 869
|
מיכלי ולכולם שבוע נפלא ,
בדיוק לפני רגע חשבתי על זה . איך בקונטרול אנחנו קמים בימי ראשון עם מוטיבציה ואסרטיביות. אבל מה... היה וזה נשכח ומתפוגגת לה האווירה הזאת די מהר. לפחות חשוב להתמיד רגיל לדעתי , ולא להצמד ליום ראשון ושבוע חדש.... וכו'...
שיהיה לכם שבוע מקסים ושגרתי בלי פחמימות מ 5 . רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 13:22
dany Posts: 19819
|
שבוע נפלא מיכלי יקרה ברגע שאת מביטה בחצי הכוס המלאה ואת מלאה תקווה ואופטימיות אני יודעת שתוכלי להן לפחמימות..... שבוע חדש החל.. ועוד מעט יגמר הקיץ הנוראי הזה... החגים לפנינו ואנחנו רוצים לעשות עוד כמה שיותר עד לחגים... אז להרים את המורל... להביט אל האופק בשמחה ובתקווה... ואני יודעת שהכל יהיה דבש וזהב... שיהיה יום נהדר.. מכל הלב דני מיכל שרון כתב:
יום חדש התחיל... אמנם לא הצלחתי לקום בזמן להליכה הבוקר אבל לא נורא.. אני אשלים בערב. אני במשרד, הכנתי מראש ארוחת צהריים ועד כה היום עובר בשליטה וברוגע ולא נרשמו תקריות חריגות. אפילו נרשמה הפתעה לטובה בארוחת הצהריים כאשר הקשבתי לרעב ולשובע והפסקתי בדיוק בזמן ולא סיימתי הכל וזו היתה תחושה מעולה. לכל המעודדות והתומכות במהלך הסופ"ש תודה רבה, אני החלטתי הבוקר שאני קמה לשבוע חדש ואני מקווה שאני אצליח לעמוד מאחורי ההחלטה הזו.. לא ליפול על אויבים, לא להקשות על עצמי איפה שאין צורך ובעיקר - להיות קשובה לעצמי ולהבין מאיפה הכל מגיע... מה רגשי ומה פיזי, מה מצריך איפוק וויתור ומה דורש מניעת חסכים. מחכה כבר בקוצר רוח לשקילה מחר ויותר מזה להרצאה שתמיד מאפסת אותי. ולך מירי, רציתי להגיד שוב המון המון תודה על היחס האישי והתומך, על המילים החמות ועל זה שאת תמיד שם בשביל להרים אותי כשנגמר לי הכוח להרים את עצמי.. זה לא מובן מאליו ואין לך מושג כמה אני מעריכה אותך על זה ומוקירה אותך על הנתינה הזו. שיהיה לכולנו שבוע נפלא ומוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 13:03
מיכל שרון Posts: 1318
|
יום חדש התחיל... אמנם לא הצלחתי לקום בזמן להליכה הבוקר אבל לא נורא.. אני אשלים בערב. אני במשרד, הכנתי מראש ארוחת צהריים ועד כה היום עובר בשליטה וברוגע ולא נרשמו תקריות חריגות. אפילו נרשמה הפתעה לטובה בארוחת הצהריים כאשר הקשבתי לרעב ולשובע והפסקתי בדיוק בזמן ולא סיימתי הכל וזו היתה תחושה מעולה.
לכל המעודדות והתומכות במהלך הסופ"ש תודה רבה, אני החלטתי הבוקר שאני קמה לשבוע חדש ואני מקווה שאני אצליח לעמוד מאחורי ההחלטה הזו.. לא ליפול על אויבים, לא להקשות על עצמי איפה שאין צורך ובעיקר - להיות קשובה לעצמי ולהבין מאיפה הכל מגיע... מה רגשי ומה פיזי, מה מצריך איפוק וויתור ומה דורש מניעת חסכים. מחכה כבר בקוצר רוח לשקילה מחר ויותר מזה להרצאה שתמיד מאפסת אותי.
ולך מירי, רציתי להגיד שוב המון המון תודה על היחס האישי והתומך, על המילים החמות ועל זה שאת תמיד שם בשביל להרים אותי כשנגמר לי הכוח להרים את עצמי.. זה לא מובן מאליו ואין לך מושג כמה אני מעריכה אותך על זה ומוקירה אותך על הנתינה הזו.
שיהיה לכולנו שבוע נפלא ומוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|