02/05/2012 19:09
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ350 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
02/05/2012 07:00
שאפתנית Posts: 8392
|
עכשיו אפילה החזרת אותי לילדות. אלה חמוצים של העדה העיקרית וקוראים להם "מחללה". טעים בטרוף אבל צריך להתייחס אליהם כאל חמוצים בגלל המלח - צבירת נוזלים.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
01/05/2012 19:33
EFF Posts: 6391
|
1 ק"ג לפת חתוכה לפלחים 3 כוסות מים 2 כוסות חומץ 1/4 כוס מלח 2 סלקים חתוכים לקוביות גדולות אופן ההכנה חותכים את הלפת לרצועות, מפזרים עליהן קצת מלח ומשאירים בצד למשך כמה שעות. שוטפים את הלפת מהמלח מסדרים בצנצנת. ממיסים את המלח עם המים והחומץ ויוצקים על הלפת. מוסיפים את הסלק, סוגרים את הצנצנת היטב ומניחים בצד למשך שבוע עד שבועיים.
מתכון על פי פותנה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|