23/08/2010 18:48
מיכלל Posts: 1674
|
1400 קק"ל ל4 רבעי עוף
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 14:51
נחושה Posts: 6982
|
יופי אפוש, מתחילים להכנס לאוירת החגים נשמע יאמי אוהבת ומעריכה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 23:01
EFF Posts: 6392
|
רבעי עוף ללא עור לפי מספר הסועדים – (או יותר) 3 בצלים גדולים קצוצים 1-2 כפות שמן זית 8-10 שיני שום מלח, פלפל מעט יין לבן(2 כפות) מעט קליפת תפוז מגורדת(3 כפות) פפריקה מתוקה מטגנים את הבצלים במעט שמן זית – להשחמה קלה, מוסיפים שיני שום חצויות ואת רבעי העוף. מכסים מעט בפפריקה ובוחשים בעדינות עד שהעוף מתכסה בבצלים השחומים. מוסיפים מלח ופלפל, מכסים את הסיר וממבשלים על אש נמוכה כשעה ורבע. באם אין נוזלים – ניתן להוסיף מעט מים או – יין לבן. מוסיפים קליפת תפוז וממשיכים בבישול קצר. בעיקרון ניתן להוסיף לאחר מחצית השעה רבעי תפוחי אדמה ולהמשיך בבישול כרגיל. לנו - עדיף לוותר על תפוחי האדמה....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|