|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/08/2010 00:26
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
חיהלה כול הכבוד על תובנותיך ועל הסתכלותך על החיים בצורה כה נכונה מאחלת לך שלא תתמודדי עוד בדברים לא טובים ושתמיד תצליחי להיות חזקה וממחוייכת וחיובית לא קל
ואכן אצל מירי בכל פעם מחדש איתה מתעורר הרצון להמשיך ולא למעוד חזרה אז אנו יכולים ואת עושה את זה מקסים כשאת מודה על היש ... יישר כוח ותודה על שיתופך ובהצלחה edited by דובונית אכפת לי on 8/22/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 23:44
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
חיה יקרה את מקסימה ויכולת הכתיבה שלך מדהימה. תודה על הפירגון. אני מביאה לכם את סיפורי החיים של כולנו. אנחנו לא מוותרים לשומן ואנחנו ננצח למען איכות חיים טובה יותר. כל שינוי הכי קטן חשוב. אנחנו ביחד באהבה וברכה גדלים ומתפתחים נפשית משנה לשנה. בהצלחה לך יקירתי שלך מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 23:41
תודה על הכול! חייבים להתבונן על חצי הכוס המלאה, מפני שממנה אני שואבת את כוחותיי!! שיהיה שבוע נפלא!!!! חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 23:41
תודה על הכול! חייבים להתבונן על חצי הכוס המלאה, מפני שממנה אני שואבת את כוחותיי!! שיהיה שבוע נפלא!!!! חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 22:36
שאפתנית Posts: 8392
|
חיה זה יפה שאת מסתכלת על חצי הכוס המלאה: הגמילה מהקפה והשוקולד, הירידה שכן היתה השנה שללא ספק גם אם לא ירדת את כל מה שרצית לרדת השנה לפחות ירדת ולא עלית (שזה בטח מה שהיה קורה בלי מסגרת). מדבריך אני למדה שאת מרגישה חוזק נפשי כרגע וזה טוב, תמשיכי ככה. ההצלחה לא תאחר להגיע ואיתה השלווה והאושר הנפשי. אני מאחלת לך שתתחילי את השבוע ברגל ימין בדיוק כמו שכתבת ושתמשיכי אותו כך ובסוף השבוע תראי ירדה נוספת בשקילה. בהצלחה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 21:05
dany Posts: 19819
|
חיה יקרה איך אני אוהבת את האופטימיות שלך... תבורכי!! את מונה את הדברים הנהדרים שכן עשית השנה הזו.. ואני יודעת שבשנה הבאה עלינו לטובה תמשיכי ותעשי למען עצמך.. השנה היתה תש"ע ואת אכן עשית אותו הפעל. ובהחלט אנחנו שומעים את אותם הדברים בורסיות שונות וברור שכמה שנשמע יותר זה נופל על אוזן קשבת ולב פתוח לקלוט ולשנות את הדפוסים הקלוקלים. שיהיה לך שבוע נפלא מכל הלב דני חיה'לה כתב:
בס"ד
מירי שבוע טוב,
בסוף השבוע עברו עליי ימים לא קלים, אך רק אז גיליתי כמה את חשובה לי, וכמה תומכת בי המסגרת...
אמנם ירדתי קילו שלם במשך השבוע, וכשנשקלתי ביום חמישי בערב הייתי ממש מאושרת, אך אז עברו עליי יום חצי קשים מאוד (בלי לפרט...)
ובכל זאת, החלטתי שעל ההרצאה שלך אני לא מוותרת!!
ושוב, כמו תמיד, לגלות אישה יפה כמוך, מטופחת, מלאת כוחות, והעיקר - דוגמה אישית מדהימה!!
ואני שואלת את עצמי, האם חידשת לי? האם לא שמעתי בעבר? בוודאי שכן!! ובכל זאת, חובה לשמוע אותך שוב ושוב, וחובה להיות במסגרת, וחובה להישקל, וחובה לא לוותר, מפני שהאפשרות השנייה היא פשוט להידרדר בחזרה...
ובאמת, אין לי מושג, איך תמיד את מצליחה לכוון אל לבי, ולהקל כל כך ולתמוך כל כך, וגם השבוע - ממש במקום!! עם חיוך, כוחות, מרץ וחיות מדהימים!!!
אמנם בשישי שבת לא שמרתי, אני מודה, וביום שישי זה היה אפילו מוצדק (ובלי לפרט), והרשיתי לעצמי לאכול ולהתענק על דברים מתוקים אצל חברים טובים (כמו משפחה) שאירחו אותי, כי הייתי זקוקה לזה , פשוט כך!!
אבל בזכותך, בזכות המסגרת, בזכות הכוחות שאת מעניקה לי בכל פעם מחדש, אני כבר מאורגנת ליום ראשון לעבודה עם ירקות חתוכים, סנדוויץ מלחם קל, מעדן דייאט, תפוח עץ, ואין סיכוי שאמעד שוב מחר!
בשכות הכוחות שאני שואבת מההרצאה שלך - ממחר מתחיל יום חדש, שבוע חדש, תקווה חדשהוכמובן - משטר אכילה חדש!! וזה כוחה של המסגרת, ובזה כוחך!
ונכון שהשנה לא ירדתי כמו שרציתי, אבל בכל זאת הייתה ירידה, ובכל זאת נגמלתי משוקולד ומקפה, ובכל זאת אני מודעת יותר ויותר והחיים יפים !!
תודה לך על הכול מירי, ושיהיה לך שבוע נפלא!!!
אוהבת - חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 20:23
בס"ד
מירי שבוע טוב,
בסוף השבוע עברו עליי ימים לא קלים, אך רק אז גיליתי כמה את חשובה לי, וכמה תומכת בי המסגרת...
אמנם ירדתי קילו שלם במשך השבוע, וכשנשקלתי ביום חמישי בערב הייתי ממש מאושרת, אך אז עברו עליי יום חצי קשים מאוד (בלי לפרט...)
ובכל זאת, החלטתי שעל ההרצאה שלך אני לא מוותרת!!
ושוב, כמו תמיד, לגלות אישה יפה כמוך, מטופחת, מלאת כוחות, והעיקר - דוגמה אישית מדהימה!!
ואני שואלת את עצמי, האם חידשת לי? האם לא שמעתי בעבר? בוודאי שכן!! ובכל זאת, חובה לשמוע אותך שוב ושוב, וחובה להיות במסגרת, וחובה להישקל, וחובה לא לוותר, מפני שהאפשרות השנייה היא פשוט להידרדר בחזרה...
ובאמת, אין לי מושג, איך תמיד את מצליחה לכוון אל לבי, ולהקל כל כך ולתמוך כל כך, וגם השבוע - ממש במקום!! עם חיוך, כוחות, מרץ וחיות מדהימים!!!
אמנם בשישי שבת לא שמרתי, אני מודה, וביום שישי זה היה אפילו מוצדק (ובלי לפרט), והרשיתי לעצמי לאכול ולהתענק על דברים מתוקים אצל חברים טובים (כמו משפחה) שאירחו אותי, כי הייתי זקוקה לזה , פשוט כך!!
אבל בזכותך, בזכות המסגרת, בזכות הכוחות שאת מעניקה לי בכל פעם מחדש, אני כבר מאורגנת ליום ראשון לעבודה עם ירקות חתוכים, סנדוויץ מלחם קל, מעדן דייאט, תפוח עץ, ואין סיכוי שאמעד שוב מחר!
בשכות הכוחות שאני שואבת מההרצאה שלך - ממחר מתחיל יום חדש, שבוע חדש, תקווה חדשהוכמובן - משטר אכילה חדש!! וזה כוחה של המסגרת, ובזה כוחך!
ונכון שהשנה לא ירדתי כמו שרציתי, אבל בכל זאת הייתה ירידה, ובכל זאת נגמלתי משוקולד ומקפה, ובכל זאת אני מודעת יותר ויותר והחיים יפים !!
תודה לך על הכול מירי, ושיהיה לך שבוע נפלא!!!
אוהבת - חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|