27/04/2012 15:00
EFF Posts: 6391
|
1/2 בצל קצוץ דק 1/2 גבעול סלרי קצוץ דק 2 כפות פטרוזיליה קצוצה פלפל אדום בקוביות קטנות ככל האפשר 1 שן שום פרוסה דק 1 כף כוסברה קצוצה 4 כפות תרד קפוא של סנפרוסט, מופשר מסונן וקצוץ( אפשר להחליף בעוד פטרוזיליה קצוצה) כף שמן זית 2 כוסות אורז בסמטי 3 כוסות מים רותחים 1 עלה דפנה מלח פלפל שחור גרוס אופן ההכנה ________________________________________ . מחממים את השמן. מאדים את הבצל כ2 דקות ומוסיפים את כל הירק והתבלינים. ממשיכים לאדות. . מוסיפים את האורז, מוסיפים 3 כוסות מים רותחים ומערבבים. מנמיכים אש. . מבשלים 20 דקות, מכבים את הלהבה מניחים "לנוח" כ- 10 דקות
|