22/08/2010 18:09
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נחושתית אהבתי כל מילה שלך תודה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 15:23
נחושה Posts: 6982
|
מיכלי, אם הפחממות מסרבות לעזבך עיזבי את אותן...
מים קרים בכוס גדולה, נענע ולימון, מקלחת טובה, קריאת מגאזינים, אור כבוי בסלון ובמטבח
מסירת בגדים שאינם אטרקטיביים וחידוש בדברים חדשים, ניקוי ארונות ואויבים לקראת החג
הכנת רשימת קניות מודעת וחיפוש מתכונים שווים בפורום מתכונים שלנו....
פשוט התרחקי מהם
"שלום שלום ואל תבואו לי בחלום"...אפרופו חלומות אני משתדלת להרדם כל יום עם נופי איים/ ים/ בריכה ומקומות צוננים כחולים/ירוקים
כך אין מקום למחשבות על אוכל....מלבד שלוש ארוחות מסודרות ביום ובלי מתוקים ופחממות מחמש
בהצלחה יקירה
נחושה edited by נחושה on 8/22/2010
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 11:31
דפי Posts: 1126
|
מיכל חמודה. מחזקת את כל מה ששאפתנית כתבה. תשכחי מהכל . תזכרי את כל מה שמירי אמרה בהרצאתה האחרונה. שבוע קל ומוצלח דפי. edited by דפי on 8/22/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 00:09
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל היה מה שהיה לומדים על עצמנו מיום ליום אז תהיה במודעות והכיני מראש לשבוע חדש ושיהיה בהצלחה ריצל יישר כוח לצעידה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 22:28
שאפתנית Posts: 8392
|
מיכלי השבת כבר עברה והיא מאחוריך, שנסי כוחותיך במותניך ויאללה, צעדי בראש מורם וגאה לשבוע הבא עלינו לטובה. תתחזקי, תראי איזה יופי נחלצת מהחשקים שנפלו עליך כשגיתי יצא מפתח הבית. עכשיו את מקפלת כביסה, מסדרת ניירת והעיקר שלא הגעת למקרר. בינינו תחשבי על זה שכל האוכל ישן עכשיו אז למה להפריע לו ולהדליק לו אור? שישן בשקט עד הבוקר, עד היוגורט והתפוח ותיכף גם את מצטרפת לשינה המתוקה אבל במיטה שלך ולא במטבח. ולך רייצ'ל, כל הכבוד על הצעידה הערב. אני מקווה שמזג האוויר באמת ירגע לאט לאט וככה גם החשק לאוכל ירד והחשק לצעידה יגבר. שבוע טוב ומבורך לכן. שאפתנית.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 21:42
רייצ'ל Posts: 1323
|
מיכלי ההרגשה כל כך מוכרת הימים ימים חמים מאד ולמרות הכל התאבון לא פג אבל אין בררה אלא להמשיך הלאה היום בערב מזג האויר היה יותר טוב יצאתי לצעדה לאחר שכל התקופה החמה לא צעדתי ההרגשה נפלאה וממשיכים אין בררה שיהיה לך שבוע קל רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 21:22
dany Posts: 19819
|
מיכלי מאחלת לך שבוע מוצלח וקליל ולהשאיר את הסופ"ש הזה מאחורינו... המון הצלחה ולילה טוב דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 20:11
הי מיכל, מכירה את ההרגשה... גם לי הייתה שבת לא קלה בכלל... אבל למחר כבר הכנתי לי אוכל טעים ובריא ומדוד... יהיה בסדר! שבוע נפלא ובשליטה, חיה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 18:59
מיכל שרון Posts: 1318
|
מזמן לא נרשם במחוזותינו סופ"ש כל כך קשה.. החום מעיק כל כך ורק עושה לי חשק לרבוץ.. במיטה, או בספה.. לא משנה.. רק לעשות בטן גב לסירוגין מול המזגן שיתקרר לי כבר קצת בגוף ובנשמה.. וכל היום הפחמימות לא עוזבות אותי לרגע.. אפילו אחרי שכתבתי לכן הבוקר ועוד לפני המסעדה רק בבית לפני שיצאנו לחגיגת יומולדת של חברה + המסעדה לעוד יומולדת תקעתי על הבוקר כ - 400 קלוריות פחמימות.. ולא הרגשתי שובע, החשק לא נרגע וגיתי לא עמד בפרץ... דווקא המסעדה היתה החלק הקל היום.. התחלתי עם מרק ו-2 כוסות מים, המשכתי עם מנת עוף טיקה מסאלה ורק באמצעיתה מטעמי חריפות לקחתי כ - 5 כפות אורז (כף רגילה, לא הגשה) ונשנשתי בין לבין איזה חצי נאן (שזה בערך כמו חצי פיתה עיראקית) וזו היתה הנפילה הגדולה. בקיצור השעה חמש עוד לא נראתה באופק ואני כבר מעבר ל- 600 קלוריות פחמימות ממזמן.. ואני מתחילה להרגיש את התסכול נבנה אט אט.. את הכעסים העצמיים.. את התחושה הזאת של הרפיון... של הרצון להתעטף בשקים נוחים שמאפשרים אכילה של שכחה עצמית... ואני שונאת כל רגע כזה!!! אני שונאת את חוסר השליטה, אני שונאת את העובדה שעם המודעות והרצון והמוטיבציה אני לא מצליחה לשלוט בחשקים שלי, אני שונאת את העובדה שאני תמיד עוצרת את עצמי כ - 200 קלוריות פחמימות מאוחר מדי... גיתי יצא לפני כשעתיים מהבית ואיך שהדלת נטרקה התחלתי לפנטז על שחיתויות במקרר (אין הרבה אופציות.. אבל יש בסיס לעבוד איתו) אז ישבתי מול המחשב חצי שעה וקראתי פוסטים בפורום.. ואז למרות העצלות החמימה שעוטפת אותי מיום שישי שכנעתי את עצמי רק לסדר את העיתונים והניירת של השבוע ולהכין שקית למיחזור ואז רק להעתיק למירי את הרישום השבועי שלי (שנכתב על דפי תזכורת במשרד ברובו) ועוד כל מיני "רקים" קטנים כאלה עד שהפרץ נרגע קצת ואז כששוב התחלתי לפנטז על דלת המקרר והאור הבוקע ממנו התיישבתי כאן.. בקיצור.. אני מוכנה שגיתי כבר יחזור ויצליח להשכיח ממני את החשקים האלה.. חבל שיש לפחות עוד 2 משחקים הערב ולתוך הלילה אם הקשבתי טוב למה שהוא מלמל בדלת.. אני מוכנה שכבר יגיע הלילה ואני אוכל להתעורר ליום ראשון, לשגרת השבוע שלפחות בתוכה אין לי כל כך הרבה זמן פנוי למשחקי ההרס האלה עם עצמי.. טוב.. יש הר כביסה בחדר שמחכה לקיפול כבר 3 ימים... רק אני אקפל אותו... ביי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|