25/04/2012 19:13
הסמויה Posts: 2467
|
זה שיש אפשרות ללא חלבי זה מעולה כי אני רגישה ללקטוז
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 18:16
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1000 קקל בלי התוספות. התוספת החלבית כ400 קקל והבשרית מכילה כ700 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 18:03
דרך המלך Posts: 5707
|
אין עלייך.. בחוגים אני לא רושמת כי קשה לי ותמיד מחכה לפרסומים שלך... תודה רבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
24/04/2012 18:01
EFF Posts: 6391
|
פשטידת לקט נורמנדי – 3 אפשרויות שונות 1 חבילה לקט נורמנדי של סנפרוסט – בישול קצר במים רותחים, לסנן ולקצוץ להוסיף: קופסא תירס קל קופסת שימורים של פטריות שמפיניון צרור פטרוזיליה קצוצה 3 ביצים מס' 1 3 כפות מיונז לייט 3 כפות קמח תופח כף שטוחה אבקת מרק בטעם עוף או מלח ופלפל אפשר גם תבלינים אחרים לטעמכם. לערבב ולשפוך לתוך תבנית פיירקס לאפות בחום בינוני גבוה כ- 45 דקות. אפשרות מס' 2: להפוך את הפשטידה לחלבית להוסיף: 1 גביע קוטג' 3% 1 חבילה צפתית 5% אותה צורת אפייה. אפשרות מס' 3 להפוך את הפשטידה לבשרית: להשתמש בחצי ק"ג בשר טחון אותו מטגנים היטב יחד עם בצל בכף שמן. מוסיפים לירקות ואופים 45 דקות בחום בינוני גבוה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|