23/04/2012 19:42
EFF Posts: 6391
|
כף שמן לטיגון 3 בצלים גדולים וקצוצים לקוביות 5 שיני שום קלופות ופרוסות 6 ירכי עוף ללא עור 3 עגבניות אדומות, בשלות וגדולות (או 4 קטנות) קצוצות לקוביות 2 פלפל אדום גדול קצוץ לקוביות 1 פלפל חריף ירוק, נקי מגרעינים 3/4 כוס מים רותחים כף פפריקה מעושנת – כדאי שיהיה בבית 1/2 כפית קימל טחון 100 גרם רסק עגבניות מאדים את הבצל בשמן ומוסיפים את הפלפלים. מכניסים את נתחי העוף ושאר המרכיבים. מבשלים בערך שעה על אש קטנה לאחר רתיחה
|