הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרזיה לאחר לידה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/08/2010 10:09

דפי
דפי
בוקר טוב,
המצבים שאת עוברת מוכרים לי כל כך מהחיים.
מה שעוזר לי היום זו ההחלטה להצמד לתוכנית ולא לחשוב על העבר.
מה שקרה או אמרו לי עבר, הסקתי מסקנות ואני מנסה להשקיע הכל בלהצליח.
בהצלחה דפי.
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 10:02

טרי
טרי
טוב חברים יקרים
ילדתי את ליה שלי לפני 3 חודשים ומאז הורדתי כמעט 13 קילו שהלכו ונעלמו די בקלות ובזכות המסגרת הנדירה שלנו,
חזרתי מייד אחרי 6 שבועות לחוגים כפי שמירי אמרה.
אבל לאחר כמה שבועות התחלתי טיפה לזלזל והתחלתי לעמוד במקום ואפילו טיפה לעלות.
יש לי חלום להגיע למשקל שהייתי פעם(לפני 10 שנים) אצל מירי 63.5 זה אומר שאני צריכה להוריד מגופי עוד כמעט 15 קילו.
בעלי החל לראות שאני לא יורדת ולקח אותי לשיחה ואמר לי: לא יתכן שאת משקיעה כל כך ואנחנו משלמים סכום לא מבוטל ובסוף את תוקעת קילו גרעינים מול הטלויזה פעם אחת תעשי מה שמירי אומרת ותעשי לפני תפריט.(היו לי דמעות בעיינים כי הוא גם אמר שהתחת שלי ממש גדול)
נזכרתי שמירי תמיד אומרת שאם הבעל מעיר זה אומר שאכפת לו ולכן לא כעסתי עליו הבנתי שזה בא ממקום טוב.
אני לא מבינה מדוע אני רוצה הכי בעולם לרזות ואני לא נותנת מעצמי 100% הרי אני נמצאת אצל מירי המלכה ולא עושה בדיוק.
אז השבוע החלטתי לקחת את עצמי בידים ולצאת למטרה שיעדתי לעצמי והתחלתי לעשות בלי פחממות בערב והכי קשה לי זה אחרי האוכל מול הטלויזה שבא לי לנשנש,אך אני מתאפקת ובבוקר הבטן שטוחה וזו הרגשה נפלאה!!!
אז אני מקווה שאני אהיה חזקה ולא אשבר אחרי כמה שבועות,אני רוצה להיות חנונית חצי שנה לפחות ולרדת בגדול.
חברה תחזיקו לי אצבעות.
טרי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרזיה לאחר לידה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!