הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרזיה לאחר לידה

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
22/08/2010 20:45

שאפתנית
שאפתנית
תודה דובונית יקרה.
אכן זר לא יבין את תחושותינו והרגשתינו. כל ניצחון וגם הקטן ביותר מהווה אבן דרך לסלילת ההצלחה שלנו.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 18:12

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
שאפתנית שיהיה במזל טוב לאחותך Cool
וברכות לגינס שעלה אין הרגשה טובה מזו שזר לא יבין זאת Applause
כל הכבוד ובהצלחה לעוד כיבוש יעדים קטנים כגדולים Thumbs Up
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 15:29

שאפתנית
שאפתנית
יש לי תחושה שרוב היולדות בתקופה הזו יולדות בנות. גם אחותי בהריון והיא צריכה ללדת... נכון, בת!!
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 15:18

לביאה
לביאה
טרי יקרה
מצדיעה לך על השיתוף והכנות. תזכרי שהכל יחסי בחיים. אני, למשל, הייתי "הורגת" בשביל להיות במשקל שאת עכשיו....
אני התחלתי היריון עם משקל עודף מאוד גדול ובנתיים עליתי 4 קילו. אם הייתי נצמדת לתוכנית שלי מירי בחופשת מולדת, הייתי עולה עוד פחות. בכל מקרה, אני גם מתכננת להמשיך לאחר הלידה עם מירי ולהוריד סוף סוף את העודפים הגדולים שאני סוחבת עליי כבר כמה שנים.
מירי מדהימה, מיוחדת ונדירה - ובכל זאת מירי היא מירי ואת זו את ולכל אחד מאיתנו יש רגעים קשים.
הכי חשוב שעלית על גל הירידה... smile
בהצלחה ומזל טוב להולדת הבת. גם אני מצפה לבת בע"ה.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 15:03

שאפתנית
שאפתנית
נחושה יקירתי בכייף ובשמחה ארצה לשתף אותך בכל התהליך ולהוריד יחד את ה-20 והלוואי שנחגוג יחד את הורדתם.
אני נשקלת בימי שישי בבוקר בבית.
תודה על הברכות לרגל כניסתי לג'ינס. השמחה היא גדולה וכך גם המחמאות שקיבלתי היום. זה נותן לי את הכוח להמשיך את השבוע.
אז קבענו, את 20 הקילו הבאים אנחנו מורידות יחד לאט ובטוח.
תודה ובאהבה גדולה, שאפתנית.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 14:59

נחושה
נחושה
היי בנות כתבתם הכול,
שאפתנית יקרה גם אני צריכה לרדת עשרים ואשמח שנעשה זאת יחד כאן בפורום
אגב באלו ימים את נשקלת?
תהני מהגינס ומהתהליך
ואכן אין כמו כוח רצון, מסכימה לגמרי...
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 08:45

דפי
דפי
כל הכבוד לנחישות. תמשיכי כך ותצליחי.
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 08:12

שאפתנית
שאפתנית
תודה דניאלה, אכן הפעם אני נחושה מאוד להצליח ולהוריד ויש לי כבר הצלחה קטנה. לפני 7 שנים וחצי כשילדתי את בני הבכור קניתי לי מכנסי ג'ינס יפים. האמת היא שלא לבשתי אותם כבר שש שנים!! פשוט לא עלו עלי אחרי שכל השומן הזה עלה עלי וראי זה פלא, עכשיו אני לובשת אותם והתחושה היא עילאית, אין מלים לתאר את מה שמרגישים. אהבתי אותם ושמרתי אותם בארון כי ידעתי שיום אחד אני אלבש אותם שוב (אמנם אני לא שוקלת כפי ששקלתי אז אבל הם עולים עלי ונוח לי איתם) מפרידים ביני לבין משקלי הקודם עוד 20 קילו ואכן הם ירדו בנחישות ובהתמדה!!!
עם תזונה נכונה והתעמלות (במקרה שלי ספינינג) אפשר לנצח את השומן. עם רצון עז אפשר להשיג הכל!!!
בהצלחה בנות לכולן ואל יאוש, בסוף ננצח את השומן, לא ניתן לו להשתלט לנו על החיים!!!
שאפתנית.

0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 06:43

dany
dany
אוי כמה שאני מכירה את המקום הזה ממש כואבupset
שאפתנית את נמצאת בתהליך את אצל מירי ואת תעשי זאת כפי שעשית בעבר.... אין מצב שלא!!!
לאט לאט ובבטחה הם ירדו ממך...
המון הצלחה..
וטרי כמובן מזה צריכה ללמוד כי אסור להיות שאננים.... השומן הזה אורב לנו... לא מוותר.. אז נשיב לו מלחמה וקישטה נגרש אותו לתמיד...
שוב המון הצלחה ושיהיה שבוע נפלא לכולנו♥♥

שאפתנית כתב:
טרי לא נותר לי אלא לחזק את ידיך. הבנות כבר כתבו הכל ואני רק מתגברת את העידוד. היי חזקה, את בדרך הנכונה. אם את יודעת שאת אוהבת פיצוחים אל תקני אותם אני בטוחה שבעלך לא יתנגד לוותר עליהם בבית בשביל שתצליחי לעמוד ביעדים שאת מציבה לעצמך. אני מאלה שבהריונות עלו 8 ק"ג בגלל שהקפדתי לשמור וכמובן שאחרי הלידה ירדתי גם 13 ק"ג אבל השאננות ופה שימי לב טרי השאננות עלתה לי במחיר יקר. עליתי אחרי הלידה השניה של ביתי 30 ק"ג בחזרה, בלי לשים לב סה"כ אחרי שתי הלידות וירידה כל כך יפה, הייתי רזה אחרי לידתו של בני כמו שלא הייתי רזה מימי אבל לצערי 30 ק"ג עלו וזה המשקל שאני מנסה להוריד בעזרתה של מירי. כיום אני אופטימית ולא חיה בעבר אבל יקירתי ראי ולמדי מטעויותי זה מסוכן, לא מרגישים ויום אחד זה מכה בפנים. הישמרי, שמעי לבעלך ואנחנו כאן איתך יחד ננצח את האויבים.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
22/08/2010 00:15

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
טרי שמחים להיות כאן לצידך
וhadasosh1 חמודה שיהיה גם לך המון בהצלחה ומקווים שהמחשב יתוקן במהרה ועד אז
המשיכי בתהליך במודעות אט אט ובטוח זה חשוב בהצלחה fingers crossed

hadasosh1 כתב:
הי טרי יקרהsmile גם אני בירידה של אחרי לידתו של בני השני איתי המתוק
וכפי שכתבה לך דני גם לי קרה שבעקבות הורמונים של אחרי לידה אכלתי בלי שליטה לא הייתי במסגרת

ועליתי 11 ק"ג אז בנוסף למה שהיה לי לרדת התווספו גם אלו,אבל אני לא חושבת על כמה יש לי עוד וזה יותר מ20 ק"ג
אני חושבת רק על כך שבשקילה הבאה ארצה לראות ירידה נוספת,זהו לא מתרחקת על השבועות הבאים אפילו זה מחזיק אותי מאוד
ובמיוחד ההרצאות של מירי שנותנות מוטיבציה כל שבוע להתחיל שוב לשמור,בערבים גם לי היה מאוד קשה והיום אני מכבה את האור ולא נכנסת למטבח
מלבד למלא לי את הבקבוק בבר המים וגם זה בחושך כדי לא להעיר לי את התאבון עם פירות או משהו שאמצא לי תוך כדי הטיול לשם,אם ממש קשה אני לוקחת סוכריה ללא סוכר של ורטר בטעם חמאה מאוד מומלץ או ארטיק דיאט ריבת חלב של נסטלה מעולה(לא כל יום).
ויותר קל לי לאחרונה עד שקרס לי המחשב ובשבועיים האחרונים אני כמעט לא בפורום וזה לא פשוט
מחכה שיתקנו לי את המחשב כי זה ממש לא נוח לקפוץ כל פעם לחברים או לאחי ...
הרבה מזל טוב להולדת הבת ליה ,ובהצלחה בדיאטה ,תהיי אופטימית הכי חשובfingers crossed כולנו כאן מחזיקים אצבעות
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 22:49

שאפתנית
שאפתנית
טרי לא נותר לי אלא לחזק את ידיך. הבנות כבר כתבו הכל ואני רק מתגברת את העידוד. היי חזקה, את בדרך הנכונה. אם את יודעת שאת אוהבת פיצוחים אל תקני אותם אני בטוחה שבעלך לא יתנגד לוותר עליהם בבית בשביל שתצליחי לעמוד ביעדים שאת מציבה לעצמך. אני מאלה שבהריונות עלו 8 ק"ג בגלל שהקפדתי לשמור וכמובן שאחרי הלידה ירדתי גם 13 ק"ג אבל השאננות ופה שימי לב טרי השאננות עלתה לי במחיר יקר. עליתי אחרי הלידה השניה של ביתי 30 ק"ג בחזרה, בלי לשים לב סה"כ אחרי שתי הלידות וירידה כל כך יפה, הייתי רזה אחרי לידתו של בני כמו שלא הייתי רזה מימי אבל לצערי 30 ק"ג עלו וזה המשקל שאני מנסה להוריד בעזרתה של מירי. כיום אני אופטימית ולא חיה בעבר אבל יקירתי ראי ולמדי מטעויותי זה מסוכן, לא מרגישים ויום אחד זה מכה בפנים. הישמרי, שמעי לבעלך ואנחנו כאן איתך יחד ננצח את האויבים.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 18:16

miribelkin
miribelkin
Administrator
טרי יפה וכנה כל הכבוד על האמת. הלואי וכולנו היינו מסתכלים לעצמנו כך בלבן של העיניים. עם רצון עז כמו שלך ותמיכה מדהימה מבעליך החכם וכמובן הפורום והמסגרת בחוגים. אין שום סיבה שתיכשלי. אנחנו איתך. תכתבי לנו כל יום איך הולך לך עד שתהיי שוב בעינינים.בהצלחה אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 17:13

dany
dany
מחזקת אותך הדס יקרה..
מה יהיה עם המחשבים שקורסים... כנראה גם הם לא סובלים את החום הנוראי...
את מוצאת לך דרכים נהדרות בכדי להציל את עצמך וכל הכבוד עליהן..
המשיכי להיות איתנו ומקווה שימצא פיתרון למחשב שלך... או מתוקן או חדש...
חיבוק חזק דני
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 16:35

tutit
tutit
הי טרי יקרהsmile גם אני בירידה של אחרי לידתו של בני השני איתי המתוק
וכפי שכתבה לך דני גם לי קרה שבעקבות הורמונים של אחרי לידה אכלתי בלי שליטה לא הייתי במסגרת

ועליתי 11 ק"ג אז בנוסף למה שהיה לי לרדת התווספו גם אלו,אבל אני לא חושבת על כמה יש לי עוד וזה יותר מ20 ק"ג
אני חושבת רק על כך שבשקילה הבאה ארצה לראות ירידה נוספת,זהו לא מתרחקת על השבועות הבאים אפילו זה מחזיק אותי מאוד
ובמיוחד ההרצאות של מירי שנותנות מוטיבציה כל שבוע להתחיל שוב לשמור,בערבים גם לי היה מאוד קשה והיום אני מכבה את האור ולא נכנסת למטבח
מלבד למלא לי את הבקבוק בבר המים וגם זה בחושך כדי לא להעיר לי את התאבון עם פירות או משהו שאמצא לי תוך כדי הטיול לשם,אם ממש קשה אני לוקחת סוכריה ללא סוכר של ורטר בטעם חמאה מאוד מומלץ או ארטיק דיאט ריבת חלב של נסטלה מעולה(לא כל יום).
ויותר קל לי לאחרונה עד שקרס לי המחשב ובשבועיים האחרונים אני כמעט לא בפורום וזה לא פשוט
מחכה שיתקנו לי את המחשב כי זה ממש לא נוח לקפוץ כל פעם לחברים או לאחי ...
הרבה מזל טוב להולדת הבת ליה ,ובהצלחה בדיאטה ,תהיי אופטימית הכי חשובfingers crossed כולנו כאן מחזיקים אצבעות
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 15:09

toly
toly
טרי יקרה
מזל טוב על הולדת ליה איזה שם מקסים
ואת ממש גיבורה אמיתית שכך שיתפת
לגבי בעלך -הלוואי ירבו בני זוג כאלה תומכים ומעודדים
נכון לא נעים לשמוע ביקורת אך תאמיני לי מניסיון אישי
הודות להערה מאוד חריפה ופוגעת עג נבכי נפשי וכרסי לשעבר אני הגעתי למירי
ובכל שנות קיומי לא ירדתי כפי שעד כה ירדתי
אמרתי לעצמי שאם ארד 15 ק"ג זה יהיה אדיר
הכפלתי את הירידה וגם אני לפעמים לא מאמינה שזה אני אבל-עובדה
אז רק האמיני בעצמך היעזרי בבעלך האוהב
חתכי לשעת מצוקה מראש רצועות גזר סלרי מלפפונים פלפלים ושמר כשבצד צלוחית קטנה של מטבל מיוגורט וגבינה 5% וקנקן נענע קר עם פלחי לימון והחייים מול הטלביזיה יראו לגמרי שונים
אם הצלחת כה יפה עד עכשיו מאמינה בך שתצליחי הלאה
ושיהיה לכם המון נחת ושמחה מהנסיכה ליה
חיבוק וחיוך
טולי
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 13:38

dany
dany
רעותה העיקר שאת כבר פה לא לחשוב על מה היה שמביא שלילי...
את כאן עם הפנים קדימה אל עתיד נפלא ורזה.....
נשיקה
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 13:29

רעותה
רעותה
טרי יקרה ,

כל עוד את במסגרת אז הרי לך הדרך להצלחה.
אני בטוחה , שלא פשוט ויש עומס ועייפות .

בכל אופן , שיהיה המון בהצלחה עם סבלנות והתמדה .
זה שווה כל מחיר . אני למשל סתם סחבתי את עצמי ואת הזמן.

רעותה
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 13:24

טרי
טרי
ליטל ודניאלה המקסימות ריגשתן אותי מאוד איזה פרגון ותמיכה תודה רבה!!!!smile
מירי צודקת אין על הפורום הזה...
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 12:25

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
טרי אהובה
ריגשת אותי בשיתופך אני מכירה אותך כול כך הרבה זמן
ואת פשוט מקסימה ובעלך מדהים עוד יותר wink
ואני בטוחה שתקחי את עצמך בידיים ואט אט תחזרי למשקל יעדך Ignored
ומבעלך שכול כך עוזר נסי לבקש שיסייע לך לא להתקרב לאוייבים ולא להכניסם הביתהwink
את יכולה אז לשנס מותניים להכין מראש כמה שניתן Read Report
תעבדו יחד בשיתוף פעולה ואנו כאן נתמוך מהצד בהמון אהבה hug
ותראי שאת מצליחה ובגדול סומכת עליך ומאמינה בך Thumbs Up
כל הכבוד על הירידה עד כה ויישר כוח לעוד המון הצלחה בהמשך Applause
אוהבים דובוני אכפת לי Kissing
0 קישור קבוע (Permalink)
21/08/2010 11:52

dany
dany
טרי יקרה
קודם כל עלי לברך אותך על אומץ ליבך וגילוי הלב הנדיר שלך כל הכבוד לפתוח כך את הלב!!!
ירידה נהדרת מיד לאחר לידה שוב זה לא רגיל ואני ממש מעריצה אותך על כך!
את צריכה לדעת שעדיין ההורמונים משתוללים ועדיין לא התייצבו לגמרי כך שיש בעייה בלהיצמד ממש ממש ... אז כל מאמץ שאת עושה הוא פשוט פנטסטי...
אני הייתי בהריונות שומרת נהדר כל כך פחדתי להשמין אז עליתי ממש מינימום... אך ששה שבועות לאחר הלידה היו ההורמונים עושים את עבודתם ואז הייתי מאבדת שליטה ועולה עולה עולה במשקל...כך שאצל כל אחת זה ממש אינדיווידואלי...
ואיזה נהדר בעלך אפילו שזה נראה אולי כאילו מעליב אבל ממש לא... זה באמת מראה שאיכפת לו איך את נראית והוא יודע שזה חשוב לך ולכן הוא לא רוצה שתתני לעצמך ליפול... אחר כך צריך לעבוד כפל כפליים על מנת להצליח...
טרי יקרה
אני מציעה לך לחשוב על סולם שאת עולה על השלבים שלו שלב שלב... אל תחשבי על 15 ק"ג זה הרבה ומפחיד.. קחי לך מטרת יעד קצרת טווח נניח 3-5 ק"ג ותעשי זאת... לאחר שתצליחי תמשיכי הלאה...
האם את מניקה? אז אני לא יודעת איך זה עובד עם הפחמימות עד 5 אבל אני מניחה שקיבלת הנחיות ממירי איך לפעול במסגרת שלך..
תשארי איתנו בפורום ואנחנו נעזור לך כמיטב יכולתינו..
המון המון הצלחה...
דני

טרי כתב:
טוב חברים יקרים
ילדתי את ליה שלי לפני 3 חודשים ומאז הורדתי כמעט 13 קילו שהלכו ונעלמו די בקלות ובזכות המסגרת הנדירה שלנו,
חזרתי מייד אחרי 6 שבועות לחוגים כפי שמירי אמרה.
אבל לאחר כמה שבועות התחלתי טיפה לזלזל והתחלתי לעמוד במקום ואפילו טיפה לעלות.
יש לי חלום להגיע למשקל שהייתי פעם(לפני 10 שנים) אצל מירי 63.5 זה אומר שאני צריכה להוריד מגופי עוד כמעט 15 קילו.
בעלי החל לראות שאני לא יורדת ולקח אותי לשיחה ואמר לי: לא יתכן שאת משקיעה כל כך ואנחנו משלמים סכום לא מבוטל ובסוף את תוקעת קילו גרעינים מול הטלויזה פעם אחת תעשי מה שמירי אומרת ותעשי לפני תפריט.(היו לי דמעות בעיינים כי הוא גם אמר שהתחת שלי ממש גדול)
נזכרתי שמירי תמיד אומרת שאם הבעל מעיר זה אומר שאכפת לו ולכן לא כעסתי עליו הבנתי שזה בא ממקום טוב.
אני לא מבינה מדוע אני רוצה הכי בעולם לרזות ואני לא נותנת מעצמי 100% הרי אני נמצאת אצל מירי המלכה ולא עושה בדיוק.
אז השבוע החלטתי לקחת את עצמי בידים ולצאת למטרה שיעדתי לעצמי והתחלתי לעשות בלי פחממות בערב והכי קשה לי זה אחרי האוכל מול הטלויזה שבא לי לנשנש,אך אני מתאפקת ובבוקר הבטן שטוחה וזו הרגשה נפלאה!!!
אז אני מקווה שאני אהיה חזקה ולא אשבר אחרי כמה שבועות,אני רוצה להיות חנונית חצי שנה לפחות ולרדת בגדול.
חברה תחזיקו לי אצבעות.
טרי
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » הרזיה לאחר לידה

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!