22/08/2010 18:07
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דפילה יקרה איזה התרגשות ממש שמחה גדולה שיהיה במזל טוב ולידה קלה ושיעבור בשלום בע"ה ולביאה כל מילה נכונה בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 15:29
נחושה Posts: 6982
|
דפי תעדכן בלייב מחדר הלידה איזו התרגשותתתתתתתתתת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 14:24
שאפתנית Posts: 8392
|
ולחיזוק דבריה של דפי לא רק שלא ניתן לך ליפול, אם יהיה צורך נגיע גם עד חדר הלידה.... (אני צוחקת אבל ברצינות, אנחנו איתך כל הזמן). שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 13:18
dany Posts: 19819
|
לביאה מסכימה אם כל מילה שלך הפורום הזה הוא ייחודי ואין עליו... ואני מכירה עוד פורומים טובים אבל פה יש משהו כל כך איכותי שאי אפשר בכלל להסביר למה איך זו עובדה!!! את איתנו כל הזמן ותהיי גם לאחר הלידה... ואין מצב שלא תצליחי כי לאניתן לך ליפול. אוהבת דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 13:01
לביאה Posts: 402
|
הי מיכל אני מנויית אינטרנט ואני גרה כרגע בשנגחאי. בשבילי הפורום הוא הרבה יותר מפורום ומירי היא הרבה יותר ממנחה. יש משהו מאוד מנחם ומרגיע בידיעה שלמרות המרחק את בבית. הייתי באינסוף מסגרות כאלה ואחרות וכיום אני נהנית לומר שהמסגרת של מירי והפורום האיכותי מאוד מאוד עוזרים לי. ואם לומר את האמת לגמרי - אני לא יכולה לבד! מחכה כל יום שישי לראות באתר את ההרצאה של מירי (בגלל הבדלי השעות אני רואה ביום שישי), משתתפת בפורום וכשאני משתתפת יש לי הרבה יותר כוחות. הייתי בחופשת מולדת וגם יצאתי לחופשה מהמסגרת של מירי בלקין ושילמתי על כך ביוקר. לא רוצה להיות שם יותר. ממשיכה הלאה כי אין (לי) דרך אחרת. אני מאחלת לך המשך תהליך מפרה ומרזה, הפורום הזה הוא איכותי מאוד ואני מרגישה בת מזל שזכיתי להגיע אליו. שיהיה לך שבוע מקסים מקסים מיכל כ כתב:
בוקר טוב ושפוי.. למרות החום והלחות לכולם. אני קוראת את כולכן כולכם באופן קבוע ולא כותבת כי נראה שאתם מאוחדים מאד נכון. אי אפשר לא להתלכד סביב מדורת השבט המופלאה... ובכל זאת החלטתי להצטרף לפורום. אני בביס. של מירי באינטרנט - חיה ברמת הגולן החמה גם כן,משתדלת להפנים את תורתה של מירי מצליחה פעם יותר פעם פחות. נכון להיום אני בצד הנמוך של הנדנדה (כלומר למטה ולמעלה במשקל) למרות שאני נראת ממש טוב. אך.. איך מירי אומרת הכל בעיני המתבונן אני מרגישה רע עם העצירה עם העליה עם חוסר היכות לחזור למסלול שפוי. לחובבי הטבע- אתמול ראינו סרט טבע מקסים על חיות הבר בארצנו. צילומים מאלפים נופים שכולנו מכירים מטיולי בית ספר מטיולים עם ילדים וחברים , מומלץ בחום. הסרט "ארץ בראשית". שבת קסומה לכולנו.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 12:06
dany Posts: 19819
|
דפי יקרה את מלאה מתח ושמחה... אוטוטו מגיעה האורחת הכי חשובה של השנה.... מאחלת שהלידה תעבור בקלות ובמהירות והקטנה תגיע במלוא התרועה...
המון הצלחה.... נשיקה גדולה דני
דפי כתב:
אני שמחה בשבילך כי עברת אירוע מרגש וחשוב. עד סוף השבוע בתי צריכה ללדת וזאת תהיה, בעזרת השם , הנכדה הראשונה שלנו. אנחנו מחכים ....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 11:26
דפי Posts: 1126
|
תודה יקרות.דפי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 10:03
1103 Posts: 5022
|
מיכל יקרה ברוכה הבאה למשפחת הפורום הנפלא שלנו,אנו שמחים ומחבקים כל חדש שמגיע. כבר מלחתחילה, כל אחד שמצטרף, מיידית הופך לבן משפחה קרוב .טוב עשית שהתחלת לכתוב ולשתף,
דבר שיחזקך יעודדך בשעת משבר ובשעת הצלחה.זו הדרך הנכונה,בפרט שפיזית רחוקה את מאיתנו. יום נפלא,חזק בשמירה.
נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 10:01
רייצ'ל Posts: 1323
|
דפי כמה נחמד לשמוע שעוד מעט תהיו סבא וסבתא שתהיה לידה קלה ותרוו המון נחת רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 09:49
1103 Posts: 5022
|
דפי יקרה זה מרגש וזה נפלא שעוד רגע, אתם הופכים לסבא וסבתא מאושרים, שהלידה תעבור בקלות ובהצלחה,
שהיולדת והוולד יהיו רגע אחרי הלידה,
יבואו עליהם השלום והברכה.
שבוע נעים וקריר
בשורות טובות
באהבה נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 09:31
|
תודה מתוקה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 09:21
|
איזה כייף לשמוע חדשות כאלו דפי, ממש מחמם את הלב. אני מאחלת לביתך לידה קלה ושהכל יעבור בשלום אמן!!! שתזכו לרגע מאושר זה ולעוד רבים אחריו שיבואו על צאתה לעולם. ברכות ואיחולים מכל הלב. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 09:07
|
אני שמחה בשבילך כי עברת אירוע מרגש וחשוב. עד סוף השבוע בתי צריכה ללדת וזאת תהיה, בעזרת השם , הנכדה הראשונה שלנו. אנחנו מחכים ....
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 09:02
אסתי ברוך Posts: 1317
|
תודה דפי יקרה אצלי הכול בסדר אני אחרי הבלגן הגדול רגועה ומאושרת חחח שבוע נהדרררררררררררררר
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 09:01
|
אסתי בוקר טוב. מה שלומך הבוקר? את ניראת נפלא. דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 08:59
אסתי ברוך Posts: 1317
|
ברוך בואך לפורם החם והמפרגן, את רצויה מאוד כולנו גוף אחד שמחות אוהבות ומפרגנות ואת תוספת נהדרת מדוע לא.? כן ירבו בנות מקסימות לפורום שלנו הנהדרררררררר שבוע מואר באהבה
-- חייך לעולם יחייך לך חזרה♥♥♥
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 08:17
|
מיכל בוקר טוב, אני מקווה ששאבת כוחות ועידוד מדברי הבנות ושהאנרגיות חזרו אליך. תשארי צמודה אלינו בפורום גם בכתיבה ותראי שהכל יהיה קל יותר. תנצלי את מגוריך בגולן ואם אפשר לצאת לטיול רגלי בנוף המדהים ובשקט הרי שזה רק ימלא אצלך מצברים (כמובן שלא בשעות החמות של היום). אני מאחלת לך שבוע מוצלח וקל!!! שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 00:23
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מירי עם עידוד כמו שלך בטוח שמי שאיתנו במסגרת תמיד יהיה בסדר כי גם מהלימון עושים לימונדה שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 23:39
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכל היקרה יופי שהצטרפת לפורום המחבק והאוהב שלנו. במיוחד בימים קשים צריכים להיות כאן.אין דרך אחרת צריך להמשיך..אנחנו רק בני אדם ולכולנו חולשות.במיוחד לשמנמודים האוכל הוא חבר אהוב בשעת מצוקה. אז צריך להרפות ולדעת לזרום ולהבין שיגיעו ימים קלים יותר. אני מבטיחה לך שהכל יהיה בסדר. תישארי איתנו ותשתפי בהצלחה אוהבת מירי
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 22:56
|
שלום מיכל, גם אני רשומה באינטרנט. אני מתה על רמת הגולן וכל טיול משפחתי שלנו בצפון מסתיים בסופו ברמת הגולן. מקום מדהים ואני מקווה שתשארו שם תמיד. בהצלחה בירידה ותשארי צמודה אלינו. תמיד נשמח לשמוע ולחלוק. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|