20/04/2012 09:55
EFF Posts: 6391
|
על פי צחי בוקששתר המרכיבים: ל-4 מנות 1 בצל ירוק חתוך לרצועות דקיקות באורך 7 ס"מ 1 גבעול סלרי חתוך לרצועות דקיקות וארוכות. 1 גזר קלוף לאטריות דקות 1 צרור פטרוזיליה מסולסלת קרח מים מיץ מלימון אחד כף שמן זית מלח גס 30 גרם אגוזי מלך הכנה: בקערה גדולה עם מי קרח מניחים בצל ירוק, גבעולי סלרי, גזר ופטרוזיליה. שומרים את הירקות עד להגשת הסלט במי הקרח (הירקות שנמצאים במי קרח וחתוכים לרצועות דקות הופכים מסולסלים ופריכים) קולים מעט אגוזי מלך במחבת חמה ללא שמן. לפני ההגשה מסננים את הירקות ממי הקרח, ומניחים בקערת הגשה. מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח גס. מפזרים מעל אגוזים קלויים ומגישים.
|