21/08/2010 23:00
שאפתנית Posts: 8392
|
מיכל דווקא מדבריך נשמע שבבילוי המשותף עם אחיך הסתדרת מצוין עם האוכל וכל הכבוד לך. להיות כל היום בחוץ עם הילדים זה לא פשוט אבל בהחלט ניתן להתכונן ולהצליח. אני מקווה שאת שרדת את המסעדה בארוחת יום ההולדת וגם אם לא מחר יום ראשון חוזרים לשגרה. בהצלחה, שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 12:26
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
מיכל חמודה יום חדש אכלת נהנת למדת לפעם הבאה ועכשיו קדימה שיהיה המון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 11:56
dany Posts: 19819
|
מיכלי שבת שלום כן זה קורה לכולנו... נופלים וקמים... כי איזו ברירה יש לנו... מה שהיה היה את מכירה את הפזמון הידוע... נהדרת שמספרת הכל ולא מסתירה דבר!!! היום כבר יהיה הרבה יותר טוב בטוח!!! שיהיה המשך יום מוצלח ותחילת שבוע נהדר... המון הצלחה ואהבה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 10:18
דפי Posts: 1126
|
בוקר טוב. איזה סדר יום עמוס יש לך. בלי עין הרע. לדעתי , (וזה מה שאני עושה ) אני משתדלת לאכול רק בבית. כי לי מאוד קשה לרדת ואני מנסה בכל הכוח לשלוט במצב. את בדרך כלל מפגינה שליטה אז תיישרי היום קו ותמשיכי הלאה. בהצלחה דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 08:41
מיכל שרון Posts: 1318
|
בוקר טוב פורום יקר.. היו לי יומיים לא פשוטים ולכן רק הבוקר אחרי הרבה השלמות של שעות שינה אני כותבת ולא קודם.
אז ביום חמישי כידוע לכם היה לנו יום כיף.. בסוף איכשהו כל התוכניות השתנו ומצאנו את עצמנו בשעה 15:00 בצהריים בבארות יצחק עם אחי דניאל (10) ושתי אחיותיו הקטנות (5.5 ו - 3) בבית האיכר לאחה"צ גדוש הפעלות במחיר שפוי וסביר (45 ש"ח כניסה) - אז במקום היו פינת חליבה של עיזים, פינת הסבר על דבורים, פינת נחשים וזוחלים, פינת רכיבה על חמורים וגמלים, פינת ליטוף, פינת צמחים טורפים, פינת הכנת פיתות, פינת הכנת שמן זית ועוד ועוד ולסיום - מבוך מים! דניאל עשה הכל.. לא ויתר על אף תחנה ואני הזדחלתי אחריו עם הבנות עד שגיתי סיים לעבוד בחמש ובא לעזור. מזל שהמקום היה מוצל (בתוך חורשת אקליפטוסים) וכל תחנה היתה מקורה ומאווררת כי החום היה די קשה.. למרות שאחרי שעה כשהתרגלתי לשבילי הזיעה שנחרצו בכל מיני מקומות בגוף כבר הפסקתי להרגיש אותם. בדרך לשם כמו שאמרתי אכלתי פרי, בתיק היו מוכנים עוד תפוחים, סנדביצ'ים לילדים, קופסה עם פלפלים חתוכים שגם הילדים נשנשו בהתלהבות (להפתעתי הרבה) והרבה הרבה מים. בשעה 17:30 עשינו לילדים הפסקת קרטיבים (קרח) ואכלנו גם אנחנו והייתי מאוד מרוצה שלא נשברתי לטובת גלידות שמנות יותר (האמת זה הכל בזכות בולגריה.. כי לקנות 5 גלידות יוקרתיות במחירים המופקעים שיש במקומות כאלה זה ממש נזק לכיס). אחרי עוד התרוצצויות שנראה שגבו ממני ומגיתי עייפות קיומית שהילדים לא חשו בה פתאום שמנו לב שכמעט 8 בערב ואז ארזנו את הג'ונגל הביתה, החזרנו את הבנות והמשכנו עם דניאל הביתה. בקיצור - היינו כל כך עייפים שבשעה 22:00 כבר לא היה עם מי לדבר. וזה המקום להצדיע ולהריע לכל העושים במלאכת הקיץ הקדושה של עיסוק ובילוי עם ילדים.. אני מורידה את הכובע.. אתם ממש ראויים לאות כבוד.
ביום שישי בשעה 6 בבוקר השעון צלצל והשכמנו קום לפארק ואפילו דניאלי הצטרף אלינו.. רק מה? היה כל כך חם שאחרי 35 דקות נשברתי וחזרנו לאוטו. אכן טעיתי כשחשבתי שנוכל לעשות זאת.. כל היום הייתי שפוכה מהחום של הפארק. אחרי זה הלכנו לקניון (שוב ברכות לכל ההורים שנכנסים למקומות האלו בידיעה עם יותר מילד אחד ושורדים את החוויה), ראינו סרט ובצהריים הזדכינו על הילד (היה כיף.. אבל אני כבר הייתי גמורה). בערב הלכנו לסבתא שלי לארוחת ערב אבל אוי ואבוי מה שקרה לנו הפעם... זוכרים שאמרתי לכם שהיא ממש השתפרה פלאים מאז "השיחה"? אז אתמול היא החליטה לעשות "הרצת ניסיון" לאיזו מנה חדשה של תפו"א בתנור או במחבת.. לא הבנתי עם פטריות ואנחנו היינו אמורים לשמש כטועמים. גיתי האמת נשמר אבל אני טעמתי קצת ונפתח לי הלוע ומאותו רגע רק רציתי פחמימות.. הסלט לא עניין אותי ולא החביתה, לא הגבינות ולא פלפלים.. רק הפחמימות!!! איך נפלו גיבורים.. העיקר קמתי לבוקר חדש.. היום מחכה לנו מסעדה בצהריים (יומולדת לאחות של גיתי) ואני תיכף הולכת לבדוק את התפריט באינטרנט ולהתכונן נפשית למה שאורב לנו שם. לאחר אתמול ויתרנו הבוקר על ההליכה ואנחנו מקווים שבערב המצב בחוץ יהיה קצת יותר שפוי..
זהו חברים.. אני עדיין בטירוף לפחמימות (חלמתי עליהן כל הלילה.. אמיתי) אבל אני לא מתכוונת להיכנע ללא מאבק (אפילו שאתמול בלילה נפלתי מהר ולא יישמתי נסיונות החייאה) ואני מקווה לשבת שפויה ובשליטה וכזאת שבת אני מאחלת לכולכם!!!
שיהיה לנו יום נפלא edited by מיכל שרון on 8/21/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|