18/04/2012 19:01
EFF Posts: 6391
|
1 בצל כמה שיני שום כף שמן 1/2 כרוב לבן 3 גזרים 4-5 קישואים 3-4 גבעולי סלרי 2 כוסות אטריות אורז דקיקות מלח, פלפל כפית אבקת מרק בטעם פטריות להשרות את האטריות במים רותחים למשך 10 דקות ולסנן.. פורסים את הבצל,שום הגזרים והסלרי ומקפיצים בכף שמן. פורסים את הקישואים ואת הכרוב ולאחר כרבע שעה מוסיפים אותם למחבת. מוסיפים את האטריות מתבלים במלח ופלפל ובאבקת מרק, מערבבים את הכל. אם ממש יבש אפשר להוסיף מעט מים
|