20/08/2010 16:12
EFF Posts: 6392
|
החומרים הדרושים: 1 כוס קינואה מלאה (בחנויות הטבע ...) 1 סלסילת פטריות שמפיניון פרוסות 1 בצל קצוץ דק 2כפות שמן זית 1 כף טחינה גולמית 4 כפות מים מלח ופלפל שחור גרוס אופן ההכנה 1. מכינים את הקינואה: מטגנים בזליף ספריי שמן, מוסיפים שתי כוסות מים רותחים, מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כעשרים דקות עד שכל המים נספגים. מערבבים מדי פעם. כשהקינואה מוכנה מסירים מהאש. 2. מזהיבים את הבצל הקצוץ ב- 2-כפות שמן בסיר גדול. בינתיים שוטפים את הפטריות וקוצצים לפרוסות. 3. כשהבצל זהוב, מוסיפים את הפטריות ומטגנים עוד ארבע-חמש דקות עד שגם הן מזהיבות וגומרות להפריש את נוזליהן. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים לסיר את הקינואה , בוחשים היטב ומשהים על האש עד שהתבשיל חם. 5. מסירים מהאש ומוסיפים את הטחינה והמים. מערבבים היטב ומגישים חם או בטמפרטורת החדר. .
|