22/08/2010 18:24
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
שמחים לקרוא אותך ואת נחישותך המדבקת יישר כוח ובהצלחה כל הכבוד על העשייה והמודעות נחושה כתב:
היי בנות, ריגשתם אותי עד דמעות...זה שנעדרתי מהפורום זה בגלל ילדיי שהתחברו למחשב עם סופר גלו ורק כעת הסרתי את הדבק...זמנית אז ככה... שלא יהיה לכם שום ספק, אתמול הייתי מחוננת בלי מתוקים ובלי פחממות מחמש אתמול הגדלתי לעשות שמדדתי אורז בכוס דורלקס תיקנית כאילו זה הרגל של שנים את שעות הבוקר הקדשתי לבישולים טעימים למשפחה את שעות הערב לקריאת העיתונים של שבת וסרטים בקיצור שבת נעימה ומשפחתית. הבוקר קמתי יותר מאוחר אבל התפוח הדנונה והקוואקר חזרו לקיבתי בהנאה מרובה יש לי סדר יום מעט צפוף של סידורים אבל מבטיחה להיכנס הערב. נשיקותתתתתתתתתת נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 15:51
dany Posts: 19819
|
מחכים לך בהמון אהבה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 15:10
נחושה Posts: 6982
|
היי בנות, ריגשתם אותי עד דמעות...זה שנעדרתי מהפורום זה בגלל ילדיי שהתחברו למחשב עם סופר גלו ורק כעת הסרתי את הדבק...זמנית אז ככה...
שלא יהיה לכם שום ספק, אתמול הייתי מחוננת בלי מתוקים ובלי פחממות מחמש
אתמול הגדלתי לעשות שמדדתי אורז בכוס דורלקס תיקנית כאילו זה הרגל של שנים
את שעות הבוקר הקדשתי לבישולים טעימים למשפחה
את שעות הערב לקריאת העיתונים של שבת וסרטים
בקיצור שבת נעימה ומשפחתית.
הבוקר קמתי יותר מאוחר אבל התפוח הדנונה והקוואקר חזרו לקיבתי בהנאה מרובה
יש לי סדר יום מעט צפוף של סידורים אבל מבטיחה להיכנס הערב.
נשיקותתתתתתתתתת נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 10:37
לביאה Posts: 402
|
נחושה יקרה כבר כתבו הכל, אין לי מה להוסיף מבחינת הצעות, אבל אני כן רוצה להזכיר לך שמה שהיה - היה ובסך הכל את נכס מאוד יקר לפורום. אני קוראת אותך הרבה ובאמת אין מה לומר, את נחושה ומלאת השראה. לכל אחד מאיתנו יש את הרגעים ואני מאחלת לי מחוייבות לפורום כמו שלך יש. שיהיה לך שבוע קל ומרענן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 10:07
רייצ'ל Posts: 1323
|
נחושה לא נורא גם אם חרגת במקצת יום חדש, שבוע חדש וחוזרים לשיגרה שיהיה לך המשך שבוע טוב רייצ'ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 08:52
דפי Posts: 1126
|
מצטרפת לחברותי ומאלת לך שבוע קל וללא מעידות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 06:47
|
שבוע טוב נחושתית יקרה שבוע בו את צועדת במסלול להצלחה ללא כל מעידות ומכשולים נשיקה דני =דובונית אכפת לי ]נחושתית מקווה שהיום חלף לו במסלול ובשלום שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 00:20
|
נחושתית מקווה שהיום חלף לו במסלול ובשלום שבוע טוב
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 23:04
שאפתנית Posts: 8392
|
כמו שלמדתי להכיר אותך נחושה את כבר חזרת למסלול. בסה"כ לא נרשמה מעידה רצינית וחריגה. בהצלחה בהמשך וכייף לקרוא את העדכונים שלך.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 12:08
|
נחושתית מקסימה אכלת נהנת כולנו בני אדם וכמו שנרשם במודעות והנאה וחזרה מיד למסלול - אזי לא קרה כלום המשיכי התמידי ויישמי עם המון אהבה עצמית אנו כאן תמיד איתך מחזיקים אצבעות ומאחלים המון בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 08:29
דפי Posts: 1126
|
נחושה יקרה, אני גרה בדיוק מול שדה יעקב , בטבעון ליד חפירות בית שערים. אם היה לכם כיף ביחד והתנהלת כפי שדווחת , נהדר. חריגה במודעות לא מסכנת אותנו . עובדה את מדווחת , ויודעת שחזרת מיד לדרך המלך. את תמיד מעודדת אותנו אבל הפעם מגיע לך :כל הכבוד. שבת שלום דפי.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 08:20
מיכל שרון Posts: 1318
|
הי נחושה, נשמע שהיית בסדר גמור... אי אפשר להיות צדיקים כל הזמן.. אז גם אם זה "קצת ליד" לא קרה כלום. העיקר המודעות והשליטה ושבאמת כל מה שהכנסת לפה חשבת עליו קודם, עשית בעד ונגד ולא היית במצב של טייס אוטומטי כמו שקורה לנו לא פעם באירועים חברתיים. אז שוב כל הכבוד והמשך שבת נפלאה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 06:31
|
נחושה יקרה קודם כל היית ממש לידי אני גרה בטבעון. ובוודאי הבת דודה לא התארגנה לאורחים שלא אוכלים פחמימות ומתוק אחרי שעה 5 אז עשית במסגרת הזו את המקסימום ואת נהדרת... היום את חוזרת ממש למסלול לפי דברו ולשונו... והשבוע במעמד השקילה את תהיי ממש טוב... שיהיה לך שבת שלום ומנוחה
דני נחושה כתב:
היי לכולם, לפני דקה חזרתי משדה יעקב ליד טבעון(מושב דתי) בת דודתי אירחה אותנו 22 איש,על טהרת ארוחת שבת קייטרינג בשרי + פחממות מגוונות+ סלט ירקות, מיצים, עוגות, פירות גלידות וקינוחים בשרי- אכלתי בסדר אולי מנה קצת יותר גדולה+סלט ירקות+כפית מאורז מיוחד שטעמתי (ויתרתי על אורז, פסטה,קרפלך,קוסקוס) מתוקים- 3 כוסות מיץ אשכוליות+כף גלידה סורבה לימון+4-5 בוטנים(ויתרתי על עוגת שמרים, חלה מתוקה,פיצוחים מגוונים ופופקורן) אכלתי קצת מכל דבר זאת אומרת גם מתוקים וגם פחמימות מחמש בסה"כ לא דחפתי הרבה קלוריות ואכלתי מסודר בבוקר ובצהריים, המון מים עם לימון ונענע וסידורים ונקיונות נסעתי ב15:00 ואכלנו ארוחת ערב(שחזרו מבית הכנסת בסביבות 20:30) הייתי בסדר אך ב 22:30 הייתי גמורה מעייפות והייתי חייבת להתעורר לקראת שעה נסיעה הביתה היה ,נגמר מחר יום חדש בחזרה לשיגרה ומנוחה ושינה מתוקה שבת שלום נחושה edited by נחושה on 8/21/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 00:28
|
היי לכולם, לפני דקה חזרתי משדה יעקב ליד טבעון(מושב דתי) בת דודתי אירחה אותנו 22 איש,על טהרת ארוחת שבת קייטרינג בשרי + פחממות מגוונות+ סלט ירקות, מיצים, עוגות, פירות גלידות וקינוחים בשרי- אכלתי בסדר אולי מנה קצת יותר גדולה+סלט ירקות+כפית מאורז מיוחד שטעמתי (ויתרתי על אורז, פסטה,קרפלך,קוסקוס) מתוקים- 3 כוסות מיץ אשכוליות+כף גלידה סורבה לימון+4-5 בוטנים(ויתרתי על עוגת שמרים, חלה מתוקה,פיצוחים מגוונים ופופקורן) אכלתי קצת מכל דבר זאת אומרת גם מתוקים וגם פחמימות מחמש בסה"כ לא דחפתי הרבה קלוריות ואכלתי מסודר בבוקר ובצהריים, המון מים עם לימון ונענע וסידורים ונקיונות נסעתי ב15:00 ואכלנו ארוחת ערב(שחזרו מבית הכנסת בסביבות 20:30) הייתי בסדר אך ב 22:30 הייתי גמורה מעייפות והייתי חייבת להתעורר לקראת שעה נסיעה הביתה היה ,נגמר מחר יום חדש בחזרה לשיגרה ומנוחה ושינה מתוקה שבת שלום נחושה edited by נחושה on 8/21/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 07:55
|
נחושה יקרה קודם כל נסיעה טובה. אל חשש יקירתי כי את יודעת מה טוב לך!!!! את יודעת מה מטרתך!!! את יודעת איך לעשות זאת בצורה מושלמת!!!! אז אני יודעת בוודאות שאת יכולה ומסוגלת לעמוד במשימה שלקחת על עצמך!!! כפי שכתבת לישתות מים בששון.... שלוש ארוחות ביום מסודרות.... פחמימות עד חמש.... ולהגיע בשבוע הבא למעמד השקילה גדולה מהחיים ומינוס במשקל.... שיהיה סופ"ש מעולה קליל שפוי ונשלט.... בהצלחה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 07:04
|
בוקר טוב, קמתי מוקדם לפנות בוקר ממש יש לי יום גדוש ונסיעה ארוכה וגם חשש ולכן מקדימה ומחזקת אותי ואתכם לשנן מה אסור ומה מותר לכם ומבקשת מעצמי להיות נחושה והלוואי לא להתפתות לכל מה שיוצע לא ליפול למיצי פירות או מתוקים לא ללימונדה מלאה בסוכר ולא למשקאות דיאטטיים או תוססים לא למתוק ולא לפחמימות אחרי חמש לשתות מים קרים והמון כדי לא להתייבש בקיצור... לא להתפתות ולא לתת את הביס הראשון להיות נחושה גם בשישי שבת וביום ראשון להיעזר בנענע, לימון תה צמחים טעימים בכוס גבוהה וקרה רק שלוש ארוחות ובשליטה ובינהן מסטיק מרענן או עוד מקלחת טובה
לא יהיה קל היום בחום הנורא אבל זה מה שיש וזה לא תירוץ להידרדר בחזרה גם הימים שיבואו לא יהיו קלים והשקילה מחכה לנו והמטרות והיעדים המון בהצלחה לכולנו ואם אך נשתדל זה יצליח לנו ובגדול ויהפך להרגל!!!
אוהבת נחושה
edited by נחושה on 8/20/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|