09/04/2012 21:04
EFF Posts: 6391
|
1 ק"ג פרגיות (או 4 רבעי עוף ללא עור) 2 בצלים גדולים 4 פלפלים אדומים 4 תפ"א בינוניים חתוכים לפרוסות בעובי 1 ס"מ כמון מלח, פלפל 2 כפות שמן זית מרסקים במעבד מזון את הפלפלים יחד עם הבצל למחית אחידה. מכניסים למחבת יחד עם השמן והכמון, מקפיצים ותבלים. מוסיפים את תפוחי האדמה ומערבבים. מכניסים פנימה את העוף ומערבבים היטב שכל העוף יצופה בתבשיל. מכניסים הכל לתבנית אפיה,ואופים ב-220 מעלות בערך 50 דקות.
|