20/08/2010 06:31
נחושה Posts: 6982
|
עדי כל הכבוד אין כמו לוק מהמם כדי לשמר הישגים ולהצליח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 00:57
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
עדידי חמודה כל הכבוד על הישג עד כה זכרי לא קלה היא השמירה וחייב להיות עם יד על הדופק אז המשיכי לעבוד ולעשות למען עצמך ובהצלחה בהמשך
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 00:07
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
עדי יקרה כף לקרא את דברייך המעודדים. תיכנסי יותר לפורום ושתפי אותנו. בהצלחה בהמשך גאה בך ואוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 23:47
dany Posts: 19819
|
כל הכבוד עדי שאת תופסת את עצמך רגע לפני הנפילה... בשעה שהכל עדיין טרי ולא התקבע!! כמובן שאנחנו כאן בשבילך... לעזור לך בהמשך הדרך. לילה טוב ליל מנוחה וחלומות על מכנסיים מספר מידה 40 שכבר מתגשמים . דני עדי כתב:
שלום לכולם!
הרבה זמן לא הייתי בפורום, לא כתבתי ולא שיתפתי והיום החלטתי (אחרי שראיתי את ההרצאה) שדי. צריך לחזור לתלם. הארוחות לא בשיגרה כי אני כל הזמן בעיסוקים, או דחם מידי לאכול ואז אני נצמדת לדברים מהמקרר. לא משגיחה והנה הגיעו תחילתם של התמרורים שבדרך... תחושת מלאות, עייפות, ורך לי קצת יותר מלפני חודש.
עשיתי שינויים מרגשים בחודש האחרון, הורדתי עוד מידה במכנסיים...קולולו ואז ירדה גם תחושת האחריות. מי האמין שאחרי הקפדה על פחמימות מחמש, ארוחות מסודרות ולשתות , אגיע למשקל שלא הייתי בו מזה 7 שנים. ללא הרעבה עצמית ובלי להיות בהודו בויפאסנה. אז זהו כי באמת השבוע, חשבתי על כך (חבל שלא יישמתי). שום עוגת גבינה פירוים או גלידה או כל דבר מפתה אחר. לא שווים את התחושה של להכנס למכנס מידה 42 ולהרגיש שהוא גדול!!!! היד עוד נטויה!! הארכתי את המנוי לשנה נוספת ומעשיו להמשיך. למידה 40, לבריאות!!! שתהיה שבת שלום!! תהנו !! ונפגש (או שלא) בהליכה מסביב לשכונה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 23:41
עדי Posts: 12
|
שלום לכולם!
הרבה זמן לא הייתי בפורום, לא כתבתי ולא שיתפתי והיום החלטתי (אחרי שראיתי את ההרצאה) שדי. צריך לחזור לתלם. הארוחות לא בשיגרה כי אני כל הזמן בעיסוקים, או דחם מידי לאכול ואז אני נצמדת לדברים מהמקרר. לא משגיחה והנה הגיעו תחילתם של התמרורים שבדרך... תחושת מלאות, עייפות, ורך לי קצת יותר מלפני חודש.
עשיתי שינויים מרגשים בחודש האחרון, הורדתי עוד מידה במכנסיים...קולולו ואז ירדה גם תחושת האחריות. מי האמין שאחרי הקפדה על פחמימות מחמש, ארוחות מסודרות ולשתות , אגיע למשקל שלא הייתי בו מזה 7 שנים. ללא הרעבה עצמית ובלי להיות בהודו בויפאסנה. אז זהו כי באמת השבוע, חשבתי על כך (חבל שלא יישמתי). שום עוגת גבינה פירוים או גלידה או כל דבר מפתה אחר. לא שווים את התחושה של להכנס למכנס מידה 42 ולהרגיש שהוא גדול!!!! היד עוד נטויה!! הארכתי את המנוי לשנה נוספת ומעשיו להמשיך. למידה 40, לבריאות!!! שתהיה שבת שלום!! תהנו !! ונפגש (או שלא) בהליכה מסביב לשכונה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|