22/08/2010 18:22
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
נהדרת נחושתית המשיכי כך נחושה כתב:
היי בנות, אני השנה ויתרתי על תאנים וכל פירות הקיץ ונשארתי עם תפוחים ולפעמים כשאין אוכלת שזיף אחד אדום. בכל אופן אם בשינויים עסקינן, אתמול בצהריים מדדתי אורז בכוס דורלקס תקנית כאילו אני איזה שף פשוט מרגישה מחוננת זאת אומרת שזה אפשרי כשמשנים את הדיסקט במוח מותר לי לאכול אבל בהקפדה. נשיקות נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 15:48
dany Posts: 19819
|
כל שינוי הוא מבורך בדרך להשתקמות!!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
22/08/2010 14:48
נחושה Posts: 6982
|
היי בנות, אני השנה ויתרתי על תאנים וכל פירות הקיץ ונשארתי עם תפוחים ולפעמים כשאין אוכלת שזיף אחד אדום. בכל אופן אם בשינויים עסקינן, אתמול בצהריים מדדתי אורז בכוס דורלקס תקנית כאילו אני איזה שף פשוט מרגישה מחוננת זאת אומרת שזה אפשרי כשמשנים את הדיסקט במוח מותר לי לאכול אבל בהקפדה. נשיקות נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 22:41
שאפתנית Posts: 8392
|
גם אני עשיתי שינוי בכל הקשור לתאנים בזכות מירי. בתור חובבת תאנים מושבעת שהרשתה לעצמה שתי תאנים בינוניות מידי פעם ולאחר ששמעתי את ההרצאה שבכל תאנה יש 50-80 קלוריות הפסקתי לאכול אותן ויודעות מה קרה. הקופסא עומדת במקרר והיום כשהסתכלתי עליה ראיתי שחצי מהכמות התקלקלה וזרקתי. אמרתי לבעלי, שגם הוא חובב תאנים אבל לא כפייתי כמוני, שאם הוא לא יאכל אותם אז אני אזרוק כי חלקם כבר התקלקלו. בקיצור בנות, כמו שמירי אומרת גם מים באבן עושים חור והנה אני מוצאת את עצמי לא אוכלת תאנים, גם כשהן במקרר, פשוט החלטתי שלבזבז עליהם כל כך הרבה קלוריות זה לא מתאים לי כרגע במיוחד כשאני רוצה לרדת במשקל. אז מהתאנים נגמלתי ואני מרגישה שלמה ולא מיוסרת. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 20:58
|
מירי תודה על התגובה, אני יודעת שצריך ואפשר לעשות שינויים ואולי יש כאן סעיף "התנגדויות" שאותו גם צריך למגר... עובדים על זה... תודה דני miribelkin כתב:
דני יקרה את ממש נכס. תודה על המילים החמות והפירגון. ואת כן יכולה לשנות את הבית. זה רק לוקח קצת זמן. אל תוותרי מניסיון. גם לחם וממרחים צריך שיהיה מעט. אין מצור על הארץ ועדיף שהמזווה שלך יהיה בסופר. אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 18:21
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דני יקרה את ממש נכס. תודה על המילים החמות והפירגון. ואת כן יכולה לשנות את הבית. זה רק לוקח קצת זמן. אל תוותרי מניסיון. גם לחם וממרחים צריך שיהיה מעט. אין מצור על הארץ ועדיף שהמזווה שלך יהיה בסופר. אוהבת אותך מאד מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 17:10
|
רעותה התאנים הם של גוגל... חה..חה.. חה.. ולא תאמיני אבל בעלי הסכרתי אוכל תאנים..נו.... הוא ילד גדול אני לא יכולה לשמור עליו כל היום... ואני די עומדת יפה בפניהן... זה לא אומר שאני לא נופלת על דברים אחרים... לדאבוני אני לא יכולה לקיים מטבח כמו אצל מירי שהיא ואריה באמת מחזיקים בבית רק מה שמותר... כל הכבוד להם... למרות שאני ובעלי לבד בבית זה לא הולך... וביננו... אני יכולה ליפול על סתם לחם עם.... איז ה ממרח ממש לא חייב להיות משהו אקזוטי... אז צריך ללמוד לחיות כמו כל בני האדם... ולא להיות חזירים... שיהיה לך שבוע נהדר... ונשלט נשיקה דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 16:33
רעותה Posts: 869
|
דני היקרה ,
גם אני תמיד כותבת וכבר יש לי אוסף מחברות. זה הכי טוב במיוחד לרענון בשישי שבת מבחינתי.
התאנים שלך חבל על הזמן. גם אם אני רוצה , אין לי את האומץ לקנות. תמונה אחת שווה את החושים.
שבוע מקסים רעותה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
21/08/2010 11:49
|
דני יקרה היה פשוט נהדר לקרוא אותך כל הכבוד על התובנות הלמידה והעשייה יישר כוח ובהצלחה דרך אגב אני עד היום כמעט ב99 אחוז מההרצאות רושמת נק' זה עושה רענון טוב יותר למוח edited by דובונית אכפת לי on 8/21/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 08:12
|
וואו בנות עכשיו שמעתי את ההרצאה של מירי.... אפילו רשמתי נקודות... פשוט האמת היא כל כך כאן ואנחנו מתעלמים ממנה.... למה אני מוותר לבן האדם הכי חשוב למעשה בשבילי שהוא אני???? למה אני אחרון בשרשרת??? למה אני משקר לעצמי ומספר סיפורי סבתא??. וכל זאת בשביל עוד ביס ולפעמים במשהו ממש לא טעים וסתאאאאאם למה????
למה שאני מוותר אז אני כועס מאוכזב מרגיש נכשל ושוב חוזר חלילה.??. למה אני לא שובר את הלופ הניצחי הזה??? הרי רק אני יכול לעשות זאת??? הכוח הוא בידי!!! ואני מוותר!!! פוי!!!
אז זהו שמאז שאני אצל מירי....דברים משתנים.... לאיטם... יש דברים שכבר נסגרים ללא ויכוח ביני לבין עצמי.... ויש עדיין ויכוחים וגם ויתורים.... אך אין כבר כעס... אין אכזבה... יש הבנה שאני בתהליך ויקח זמן.... ואני יודעת שאני במסלול הנכון... אני על הדרך הנכונה.... לא אפסיק ולא אתן לעצמי שוב ליפול לעשרות קילוגרמים מיותרים.... הייתי רוצה לרדת עוד כמה ... אך באמת עכשיו זה צרות של עשירים... כי אני במסגרת ואני במשקל שהוא מתאים לגילי... איך מירי אומרת לא יזיק להוריד עוד כמה לא אעלם מרוב רזון.... אך גם אם אשאר כמו שאני זה מצויין.... נשיקות חמות לך מירי.... איזו הרצאה.... לא מהתאנים נזל לי ריר מהפה אלא מהמילים שלך.... כל כך אמיתי ונכון... ואגב גם אני חושבת שלעיתים האמת מאד כואבת אבל אולי כבר כדאי ****** לומר אותה.... להביא למישהו בפנים את האמת.... זה כואב אבל זה יכול להעיר מתרדמה ואז עשינו טובה גדולה גדולה!!!! שבת שלום בהמון אהבה דני
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 06:36
|
אהבתי כל מילה נחושתית כל מילה אמתת לאמיתה להסיר התנגדויות וייצר האדם הוא שקרנות אז נשתמש בזה בתבונה להמשיך להעניק לפורום הנפלא ואכן אין זר בעולם שיבין אותנו ולעולם לא נוותר תודה שוב נחושה ואחלה שבת נחושה כתב:
מירי ודפי היקרות אני מסכימה לגמרי עם שתיכן. דפי-אני יושבת בחוג מופת ברמת גן ולעיתים אני חשה כאילו מירי כתבה בשבילי את ההרצאה ומסתכלת לי בלבן של העיניים גם כשהיא מביטה שתי שורות מעליי.
מירי יקרה- אכן השינוי מתחיל כשמסירים התנגדויות, כשמבינים שצריך לעשות ובהתמדה, שצריך לתרגל-ליפול-ושוב-ושוב ושכל מה שאת עושה ומרצה אודותיו הוא מהחיים,מנסיון וקשור בשיפור איכות חיינו ובריאותינו הפיזית והנפשית, לעיתים הרבה מעבר לאוכל.
פורום יקר- מי שמחובר באופן שוטף הכוונה, קורא ומגיב, יוזם ומפרגן, מזדהה ומשמח אלו חבורה של אנשים מדהימים שהעניין הפעוט שטרם נפגשנו לא מצליח לקלקל את העניין אלא רק מגביר את הסקרנות והאתגר שבלפגוש אנשים חדשים...
וכמו שמירי אמרה זר לא יבין זאת: לא את הצפירה בחמש לא את השמחה שבשליטה, בשיתוף ובשמחה האמיתית שלנו לא בשימוש בטיפים נהדרים שפשוט מצילים אותנו ומקדמים אותנו הלאה בתבליך לא בהתמודדות יחד בלתירה להצלחה ולהישגים בקיצור חבורה משובחת
לא ניכנע לשומן ואנחנו נוכל לו כולנו, באמת מאמינה בזה אוהבת ומאוד מעריכה נחושה edited by נחושה on 8/20/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 06:34
|
לגמרי...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 06:21
דפי Posts: 1126
|
לנחושה בוקר טוב. תודה על העידוד והתמיכה.וכמו שמירי אומרת , זר לא יבין זאת . edited by דפי on 8/20/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 05:47
|
מירי ודפי היקרות אני מסכימה לגמרי עם שתיכן.
דפי-אני יושבת בחוג מופת ברמת גן ולעיתים אני חשה כאילו מירי כתבה בשבילי את ההרצאה ומסתכלת לי בלבן של העיניים גם כשהיא מביטה שתי שורות מעליי.
מירי יקרה- אכן השינוי מתחיל כשמסירים התנגדויות, כשמבינים שצריך לעשות ובהתמדה, שצריך לתרגל-ליפול-ושוב-ושוב ושכל מה שאת עושה ומרצה אודותיו הוא מהחיים,מנסיון וקשור בשיפור איכות חיינו ובריאותינו הפיזית והנפשית, לעיתים הרבה מעבר לאוכל.
פורום יקר- מי שמחובר באופן שוטף הכוונה, קורא ומגיב, יוזם ומפרגן, מזדהה ומשמח אלו חבורה של אנשים מדהימים שהעניין הפעוט שטרם נפגשנו לא מצליח לקלקל את העניין אלא רק מגביר את הסקרנות והאתגר שבלפגוש אנשים חדשים...
וכמו שמירי אמרה זר לא יבין זאת: לא את הצפירה בחמש לא את השמחה שבשליטה, בשיתוף ובשמחה האמיתית שלנו לא בשימוש בטיפים נהדרים שפשוט מצילים אותנו ומקדמים אותנו הלאה בתהליך לא בהתמודדות יחד בחתירה להצלחה ולהישגים בקיצור חבורה משובחת
לא ניכנע לשומן ואנחנו נוכל לו כולנו, באמת מאמינה בזה אוהבת ומאוד מעריכה נחושה
edited by נחושה on 8/20/2010 edited by נחושה on 8/20/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 00:04
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
דפי יקרה תודה רבה על מילותיך החמות. אכן הכל אמת מהחיים. זר לא יבין זאת לעולם....... הפורום הזה גם עוזר מאד וביחד נתגבר ונתבגר ונבין שחייבים להפנים. הדרך היא דרך של איכות חיים. לא ניכנע לשומן.... את מדהימה וטובת לב. אוהבת מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 21:15
דפי Posts: 1126
|
אני שייכת לקבוצת הדיאטה און ליין ועדיין לא נפגשתי אתך , מירי . אבל כל פעם שאני מאזינה להרצאתך וביחוד לאחרונה אני מרגישה כאילו את מכירה אותי הכי בעולם. אני מרגישה כמו צופה בבדיקת רנטגן שלי. כי את יודעת בדיוק מה קורה לי שעה שעה . את כמו אמא טובה שנלחמת בכל כוחה לעזור לי. ולפעמים אני מרגישה יסורי מצפון כשאני מפרה לרגעים את שיטתך. אין בעולם אדם כמוך שמבין את בעיותי ומתייחס אליהן בכל הרצאה. את תמיד נותנת לי הרגשה כאילו את מדברת רק אלי. אני מודה לך מקרב לב ושולחת לך ברכת סוף שבוע מקסים אוהבת מאוד דפי. edited by דפי on 8/20/2010 edited by דפי on 8/20/2010
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|