16/04/2012 22:30
EFF Posts: 6391
|
קילו וחצי בשר, אפשר לערבב סוגים. אין צורך בביצים - החלבון בבשר "מחזיק" את העיסה - זה כמו קבב , בקבב אין ביצים
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
15/04/2012 11:50
כלה-קלה Posts: 36
|
הכוונה לחצי קילו בשר או לקילו וחצי בשר? אין צורך בכלל בביצה?
תודה!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
06/04/2012 14:44
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ1000 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
05/04/2012 19:16
EFF Posts: 6391
|
מצרכים 1.1/2 ק"ג בשר בקר 1/2 חבילה פטרוזיליה קצוצה 2 בצלים גדולים 2 כפות שמן 1/2 כפית מלח 1 כפית פלפל שחור 2 כפות מים אופן ההכנה טוחנים את הבשר במטחנת בשר ומעבירים את הבשר לקערה גדולה. קוצצים את עלי הפרוזיליה,מגררים את הבצל במגררת גסה או קוצצים,ומוסיפים את השמן,המלח,הפלפל והמים.מערבבים היטב עם הבשר עד לקבלת תערובת אחידה. צרים קציצות שטוחות בידיים משומנות(1 כף תערובת לקציצה)וצולים את הקציצות על גחלים או בגריל בתנור edited by EFF on 4/5/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|