20/08/2010 00:08
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
דני יקרה מקווה שנחת וצברת כוחות קוראת כעת את כל הפוסטים ואתעדכן אם עידכנת בהמשך ואם לא הרבה כוחות והצלחה ומחזקת את דברי לביאה את חשובה לנו מאוד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 16:28
dany Posts: 19819
|
לביאה מתוקה שלי אתן נותנות לי כל כך הרבה כוח שזה בכלל לא יתואר כך שאני זקוקה לכן מאד מאד.... נשיקות ושיהיה סופ"ש משגע ונחמד רגוע וקליל וקריר עד כמה שניתן.... נשיקות
דני לביאה כתב:
דניאלה היקרה את אישה מדהימה עם כל כך הרבה אנרגיות חיוביות. אני לא בטוחה שאת באמת יודעת עד כמה את משמעותית בפורום. גם אם את לא כותבת לכולן כל הזמן, הנוכחות המבורכת שלך מורגשת ומרגשת. שיהיה לך סופ"ש רגוע ונעים. באהבה נ.ב. נושא התמונה עדיין בטיפול ... dany כתב: לא נעלמתי הייתי מאד עסוקה בעבודות הבית.... יום חמישי!!1 קראתי את כל הפוסטים עכשיו. אך כרגע אני עייפה ולא יכולה לענות יפה לכולם ולהוסיף את אהבתי...אלך לנוח... ושוב אעבור על הכל ואכתוב לכולם כי יש כאן כאלו בנות נפלאות שפשוט צריך לענות כל אחת.... צהריים נהדרים... וברור שהמון ברכות לאסתי קרולין וכל המשפחה שיהיה להם היום הכי הכי בעולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 16:27
|
שאפתנית כל אחת וכוחותיה היא..... העוזרת היתה צריכה להגיע ומצאה עבודה טובה יותר.... זכותה!! סטודנטית מתוקה שבאמת צריכה לעשות משהו אחר ולא משק בית, למען האמת אין לי כל כך מזל עם עוזרות אז כל פעם באה מישהי אני מתפנקת לשבוע שבועיים ואז הופ חוזרת להיות "פטמה" יום חמישי הוא יום בישולים... כך שלפני שהתחלתי עם הבית ה"קייטרינג" כבר עבד..... אבל זה טוב... אני מרגישה מפורקת ואין בעייה , לא מזיק להפעיל את הגוף!!!! זה שאני קצת לא יודעת להרגיע זה סיפור אחר... טוב די... נחתי... הספקתי לראות שתי תוכניות שהקלטתי במקס... שזו המנוחה הטובה ביותר שלי.... ועכשיו אני כאן... הרחק מהמטבח... דני
=שאפתנית]כמוך גם אני יקירתי סיימתי לנקות את הבית לא מזמן אבל בכל זאת התיישבתי קצת ליד המחשב. אני מקווה שאת נחה ואוגרת כוחות. מחכה לראות מה תכתבי בהמשך. צהריים טובים לך.... שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 14:31
לביאה Posts: 402
|
דניאלה היקרה את אישה מדהימה עם כל כך הרבה אנרגיות חיוביות. אני לא בטוחה שאת באמת יודעת עד כמה את משמעותית בפורום. גם אם את לא כותבת לכולן כל הזמן, הנוכחות המבורכת שלך מורגשת ומרגשת. שיהיה לך סופ"ש רגוע ונעים. באהבה נ.ב. נושא התמונה עדיין בטיפול ... dany כתב:
לא נעלמתי הייתי מאד עסוקה בעבודות הבית.... יום חמישי!!1 קראתי את כל הפוסטים עכשיו. אך כרגע אני עייפה ולא יכולה לענות יפה לכולם ולהוסיף את אהבתי...אלך לנוח... ושוב אעבור על הכל ואכתוב לכולם כי יש כאן כאלו בנות נפלאות שפשוט צריך לענות כל אחת.... צהריים נהדרים... וברור שהמון ברכות לאסתי קרולין וכל המשפחה שיהיה להם היום הכי הכי בעולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 14:21
שאפתנית Posts: 8392
|
כמוך גם אני יקירתי סיימתי לנקות את הבית לא מזמן אבל בכל זאת התיישבתי קצת ליד המחשב. אני מקווה שאת נחה ואוגרת כוחות. מחכה לראות מה תכתבי בהמשך. צהריים טובים לך.... שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 12:23
|
לא נעלמתי הייתי מאד עסוקה בעבודות הבית.... יום חמישי!!1 קראתי את כל הפוסטים עכשיו. אך כרגע אני עייפה ולא יכולה לענות יפה לכולם ולהוסיף את אהבתי...אלך לנוח... ושוב אעבור על הכל ואכתוב לכולם כי יש כאן כאלו בנות נפלאות שפשוט צריך לענות כל אחת.... צהריים נהדרים... וברור שהמון ברכות לאסתי קרולין וכל המשפחה שיהיה להם היום הכי הכי בעולם
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|