02/04/2012 00:29
EFF Posts: 6391
|
מצרכים 6 זוקיני, פרוסים בעובי 1/2 עד 1 ס"מ מלח גס 2 כפות שמן זית 3-2 שיני שום מעוכות 4-3 גבעולי טימין מיץ מחצי לימון 2 כפות גבינת פטה 5%מגוררת אופן ההכנה 1. משרים את הזוקיני במי מלח למשך חצי שעה. מסננים, מייבשים היטב ומחממים שמן זית עם 2 ענפי טימין. 2. כשהשמן חם מאוד מוציאים את הטימין ומוסיפים את הזוקיני והשום. מטגנים 3-2 דקות להזהבה. מתבלים בעלי טימין, מיץ לימון, מלח ופלפל שחור. 3. מעבירים לצלחת הגשה, מפזרים פטה מגוררת ומגישים מיד. על השולחן
|