31/03/2012 11:12
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ700 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2012 23:30
נחושה Posts: 6982
|
חייבת לנסות...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2012 17:08
EFF Posts: 6391
|
כל השנה....
1 בצל גדול קצוץ כף שמן זית או קנולה 4 שיני שום כתוש כוס אפונה יבשה 4 גבעולי סלרי עם העלים קצוצים 1/4 צרור כוסברה או פטרוזיליה למי שלא אוהב כוסברה 6-8 כוסות מים כף אבקת מרק בטעם עוף פלפל שחור קמצוץ כמון למי שאוהב מלח כפית חוויג' למרק – מוסיף המון לאדות את הבצל בשמן, להוסיף את השום. להוסיף את שאר מרכיבי המרק ולבשל כשעה עד שהאפונה רכה. ניתן להוסיף מים אם חסר. אני מעשירה אותו ע"י המרת 2 כוסות מים ב- 2 כוסות חלב דל שומן.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|