31/03/2012 11:11
מיכלל Posts: 1674
|
משקל הדג?
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2012 23:37
נחושה Posts: 6982
|
בהחלטטטטטטטטטט
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2012 08:36
דרך המלך Posts: 5707
|
תודה אפי נשמע טעים..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
30/03/2012 01:14
EFF Posts: 6391
|
החומרים 4 דגי לברק (או דגים אחרים) חופן שמיר קצוץ חופן פטרוזיליה קצוצה 3 – 2 גבעולי נענע, קצוצים 3 – 2 שיני שום, כתושות מלח 2 גביעים יוגורט 2 כפות שמן זית אופן ההכנה מחממים את התנור לחום בינוני-גבוה (200 מעלות). מכינים 4 יריעות גדולות של רדיד אלומיניום. שוטפים את הדגים ומייבשים. מניחים דג אחד במרכז כל יריעת אלומיניום. מערבבים את כל המרכיבים בקערה ויוצקים על הדגים. עוטפים כל דג כך שיהיה סגור מכל הצדדים, אבל בלי להדק את האלומיניום לדגים. מכניסים לתנור ואופים 25 דקות.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|