19/08/2010 17:57
שאפתנית Posts: 8392
|
אני מסכימה עם נחושה שזהו בדיוק הזמן לעשות דברים שרצינו לעשות ולא הספקנו וככה המחשבות נודדות למקום אחר ושוכחות מהאוכל ומהחשק. אז אם לא ספר/סרט בטוח יש משהו שלא הספקתם לעשות היום וזה הזמן לעשות. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 16:40
dany Posts: 19819
|
מי לא מכיר את החשקים הדמוניים הללו??? כן צריך לעיתים להיות מאד יצירתיים בכדי לברוח מהם!!! ובאמת הכתיבה כאן היא אחד האפיקים הטובים ביותר... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 23:47
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אהבתי כל מילה שלך נחושתית וכל הכבוד לך מיכל שאת כאן במקום במטבח אכן לעיתים יש ימי חשק לא ברורים אך עדייף לטפס על הקירות מאשר לפתוח תמקרר ולאכול את תוכנו אז המלצה נוספת לשים שיר אהוב ופשוט לקפץ לקפץ עד שהחשק עובר בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 22:49
נחושה Posts: 6982
|
מיכלי, ספר טוב, סרט טוב, ארונון קיץ חורף, קריאת לאשה/מנטה/עולם האשה/גלובס שיטוט באינטרנט, כתיבה בפורום, כשלידך כוס גבוהה מלאה בקוביות קרח ומים קרים לקרוא את הכותבות הליליות כמוני כמו דובונית ומירי ואפי לחפש מתכונים לחג, מתכונים לשידרוג, ויש לי עוד מליון רעיונות והעיקר לכבות את האור במטבח/ בסלון שלא תהיה אופציה לחזור לשם עד הבוקר לילה טוב ושקט נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 22:30
miribelkin Administrator Posts: 3755
|
מיכלי יקרה אכן הפורום הוא ממש הצלה ברגעים כאלה. אני מבינה את החשקים אבל את חייבת להתאפק וטוב את עושה שאת נכנסת מוקדם למיטה. מחר יפציע יום חדש. לילה טוב ודש חם לגיתי החרוץ אוהבת אתכם מירי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 21:46
מיכל שרון Posts: 1318
|
הקימה ב-4 שיבשה לי הכל, העייפות שינתה לי את כל השעות. אמנם כתבתי בצהריים בנימה אופטימית אבל מאז העייפות וכאבי הראש עשו את שלהם. השעה 5 הגיעה ואני סיימתי עם הפחמימות.. אבל בשעה 19:00 בערב כבר הרעב הכריע אותי.. כבר היה מוכן במקרר פלפל חתוך וביצה קשה וחתיכה נאה של פשטידת פטריות ללא פחמימות וכוס תה צמחים ושתי כוסות מים ואני כבר שבעה שיהיה פה ברור.. רעב אין.. רק חשק לא מוסבר למשהו שאסור לי אז ניסיתי להרגיע את החשק הרע (אחרי התאפקות של יותר משעה) ביוגורט עם קינמון וממתיק ולא עזר.. אני מרגישה עוד יותר מפוצצת אבל החשק הארור לא עוזב אותי לשניה.. אז לכל מי שנבהלה מהכותרת של הפוסט.. הסחרור הוא רק מנטלי.. הכל בראש.. מחכה עוד קצת עם השינה כדי שלא אתעורר שוב לפנות בוקר... חם מדי בשביל לצאת להליכה שבוודאי היתה ממש מועילה לי עכשיו.. והחשק הארור הזה.. לא עוזב אותי.. וגיתי לא בבית.. ומה שכן יש בבית ממש לא מנחם - ירקות, פשטידה נטולת פחמימות, קצת בטטות בתנור שממש לא מגרות, לחם קל בפריזר, טונה, עוד ביצה קשה, יוגורט וגבינות.. לא משהו שיכול לענות על הצורך הזה במשהו.. אוף עם המשהו הזה!!!! ושיהיה ברור.. אני לא רוצה מתוק, לא שוקולד, לא חטיפים, לא גלידה, לא טילון.. אולי כן? לא!!! רק משהו טעים כזה ועסיסי.. אוף!!!! גיתי כבר התקשר שהוא תיכף חוזר והוא עובד הלילה מהבית אז לפחות יהיה לי כאן שומר בבית.. מזל שאני מתעצלת לעמוד לבשל משהו כזה שהיה עונה עכשיו על הציפיות שלי.. כמו סיר אורז... מממ... מזל שאני עצלנית בשעות כאלה...
טוב נראה לי שקשקשתי מספיק.. אני רק מחכה שהמחוג יראה כבר עשר פלוס ואני אוכל להיכנס בבטחה למיטה מקווה שמחר יעבור בשלום.. מחכה כבר לבוקר חדש בתחושה רעננה וחדשה ובלי העייפות הזאת.
לילה טוב לכולן ולכל מי שיש לה ספקות לגבי המקום של הפורום הזה בחיים שלנו.. אז אני מקווה שאחרי שהיא קראה אותי עכשיו יש לה תשובה ברורה בעניין. ולכל מי שעומדת בפני אותה צומת דרכים קלוקלת בשעה כזו של הלילה.. חזקי ואמצי יחד איתי.. חשקי שיניים כמוני, שתי עוד כוס מים... ותתרחקי מהמטבח!!! מחר כבר יום חדש.. והוא תיכף כאן... קטן עלינו..
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|