19/08/2010 05:20
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ750 קק"ל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 22:41
נחושה Posts: 6982
|
אפי מתוקה, הנענע היא אחרי שיורד מהאש ולפני ההגשה או שעדיין על האש לעוד דקת סיום? יש לי נענע טריה אז אשמח להכין מחר תודה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 20:51
EFF Posts: 6392
|
2 חבילות אפונה עדינה מופשרת 20 גרם חמאה 1 כפית סוכר חום 4 גבעולי נענע אופן הכנה: שמים את האפונה החמאה והסוכר בסיר מכסים ומחממים מעל להבה בינונית כ 7 דקות מדי פעם בוחשים בעדינות מפזרים את הנענע מערבבים בעדינות ומגישים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|