תודה לכולן על הפרגון ורוצה לשתף אתכן משהו בנושא איפוק והתאפקות שמירי דיברה עליו השבוע
כמו שכבר סיפרתי אני עוברת תקופה כואבת עם החניכיים והאמת שאין לי סבלנות לכל תהליך ההחלמה
בקייצר השבוע ביום שלישי הייתי מוזמנת לכנס מסוים בו התבקשתי גם להרצות מספר דקות
הכאבים שיגעו אותי כל הללה שלפני לא ישנתי ונרדמתי רק עם קרח על הלחי
יחד עם זאת הקצתי מוקדם עשיתי צעדה קצרה בשעה 6 ושמתי טמבור ופודרה עם שמלה יפה וצמודה ועלייה על עקבים והגעתי ראשונה לאולם הכנס
מבחוץ כבר הרחתי את הקפה ןהקרואסונים
הגיעו עוד מספר אנשים שאני מכירה
כולם מיד התעלקו על המאפים ואני הטצאתי בשקט את היוגורט שלי עם תפוח שרוסק עוד בבית
מה את לא לוקחת קוראסון נהדר וחם שכזה? שאלה אותי מישהי שמנדמודה
לא יכולה השבתי-החניכיים וחוץ מזה מאז שאני הורדתי הרבה הודות למירי בלקין ויתרתי על השומן הזה
היא הייתה קצת בהלם אבל מייד שאלה מי זאת מירי בלקין?זאת מהחסה בטלביזיה?
נכון השבתי אבל אצלה אוכלים גורמה ולא חסה...
בקייצר נתתי לה פרטים להתשרות ולאתר
במהלך כל הכנס המשיכו להגיש לשולחנות פירות שתייה ממותקת ומאפים ואני חניכה מאופקת של מירי ועם כאבים שתיתי מים מינרלים(הצטיידתי בקבוק ליטר וחצי מהבית) כוס קפה הפוך עם דל שומן וסוכרלוז וכך עד ארוחת הצהרים
היתה זו ארוחה בשרית אך אני צמחונית
סלטים קרים לא יכולתי לאכול גם לא נראו לי משהו(למדתי לברור כמו מירי לא טעים לא אוכלים
השעועית הירוקה והקישואים נראו לי יותר מידי צפים בשמן
אז ויתרתי
המתוקים בכלל לא דיגדגו לי אז שתיתי לי עוד כוס תה צמחים ומים
ושהגעתי הבייתה בשעה 16 המתינה לי הפיילה של הירקות המבושלים שהכנתי בבוקר ועם קצ גבינה וביצה רכה(לחניכיים)
ובטטה רכה וענוגה בתנור התענגתי על כל ביס שנאכל בשל השיניים והחניכיים לאט לאט
וכל כך שמחתי באותו רגע על האיפוק והויתור גם אם נכפה בשל השיניים
אבל מה זה חשתי גיבורת היום
שלא לדבר על המחמאות שהרעיפו עליי המון אנשים בכנס שלא ראו אותי מזה שנה
אז היה שווה להתאפק לוותר ולצאת מאוד נשכרת
כפי שאומרת מירי:לא תקעת-הרווחת!!!
סוף שבוע נפלא חברים יקרים
הרבה שתייה שלווה וגם צעדה
נפלא מוקדם בבוקר בפארק
הפולקע'ס והטוכע'ס יודו לכם מאוד
גם המשקל בשבוע הבא
ואנו ממשיכים במבצע לחגים-חמסה למסה
אוהבת
טולי
ו
toly כתב:
מירי יקרה הייתה הרצאה נפלאה היום הצלחת להצחיק אותי על אף שקשה לי לחייך טכנית בימים האחרונים
אך כפי שאת אומרת מהלימון עושים לימונדה
ולמרות יסוריי החניכיים והשיניים כרגע אני מסתכלת על הפלפל ושאר הירקות הטחונים בבלנדר ואומרת לעצמי-איזו פצצה אני
ותודה למירי ולחניכיים היקרות שלי (תרתי משמע) שהחזירוני לתקופת הינקות(וכמה שאני מבינה את הזאטוטים היקרים למה הם בוכים כשצומחות להם השיניים* וכך אני מאופקת מתאפקת ושואפת לגיזרה יותר חטובה ושמלת מיני צמודה לשנה החדשה
ובינתיים במקטם אוכל שותה מים ומסתכלת על הציפורניים שנמרחו היום כצ'ופר על ירידה בצבע אדום בורדו
מדךיק וסקסי להפליא
מי אמר שאפשר ליהנות רק מאוכל?
יש עוד כמה הנאות קטנות וגדולות אחרות
שבוע מוצלח חברים יקרים והעיקר החיוך
אוהבת
טולי
ו