20/08/2010 00:09
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
פלונית חמודה מקווה שאת מחוזקת וחשה במיטבך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 16:42
dany Posts: 19819
|
פלונית ברוכה הבאה אל ביתנו הפורום מקווה שאת חשה טוב יותר גם פיזית וגם נפשית... ששוב לא תהיי פלונית כאן אלא בת בית אמיתית... אנחנו כאן לעזור ולתמוך ותמיד שמחים לקבל בן משפחה חדש אלינו... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 23:43
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
פלונית ברוכה הבאה רשמו לך הכל אז מחזקת המון החלמה מהירה מקווה שהצלחת להגיע להרצאה והתחזקת ובכל אופן לחזור למסלול אט אט ושיהיה המון בהצלחה ואין כמו הבית החם כאן בפורום אז נשמח שתהיי איתנו
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 22:39
נחושה Posts: 6982
|
פלונית, היכן היית ארבעה ימים, יכולת להיות איתנו כאן. העיקר שנכנסת ומקווים שאת קוראת אותנו בשוטף מי שמעיז וכותב (כל אחד כפי יכולתו) מרגיש טוב יותר כותב מנסיונו ומקבל אהבה בתמורה לא שווה? החלמה מהירה ותישארי כאן גם בימים טובים יותר נחושה
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 20:49
EFF Posts: 6397
|
אם את איתנו - לא לדאוג..כאשר אנחנו חולים אנחנו מתפנקים ...ולפי מירי שלנו: "מה שעולה מהר יורד מהר"
|
+1
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 18:58
ronit209 Posts: 32
|
פלונית יקרה,הפורום הזה עוזר בכל מצב ועכשיו הצטרפת כשהכי טוב,יש תמונות !כולם יודעים מי כולם(פחות או יותר)עד שאני אמצא איך...גם.. ואת עדיין פלונית.... בקיצור לא נורא העלייה את לא במיטבך וגם חם,צבירת נוזלים,תרופות...מי כמוך יודעת,תחזרי לאט ובטוח לתפריט ולמירי ומה שעלה מהר ירד מהר ומה שלא ירד השבוע ירד יותר מהרהחלמה מהירה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 18:07
מיכל שרון Posts: 1318
|
תאמיני יקירתי.. טוב שהחלמת, הוירוס מאחורייך, קחי לך עוד יום יומיים להתאוששות וכנסי שוב למסלול - תפריט, הליכות, מים, רעב ושובע... וכמו שפו הציעה דווקא אחרי שבוע כזה חשוב ביותר שתלכי ותשמעי את ההרצאה ה/שבוע - היא חזקה ביותר והיא אולי בדיוק מה שאת צריכה כדי להחזיר אותך לתלם ולסדר לך את הראש. אז שוב אני אומרת: תאמיני!!! לפורום הזה יש כח שאין דברים כאלה ועדיף להיות פה מאשר במקרר קומה קומה כמו שמירי אומרת...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 15:44
שאפתנית Posts: 8392
|
ברכות על ההצטרפות פלונית!!! היית חולה והעלית כמה ק"ג זה לא נורא!! הסתכלי קדימה את כבר אחרי זה. בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 15:40
פלונית Posts: 3
|
מתוקות!!!!!!!!!!!! תודה ואני מקווה שאצליח להגיע להרצאות היום תודה על העידוד !!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 15:24
נינוש Posts: 1442
|
רוצה לספר שאחרי השתלת שן, השתלה קשה עם הרמת סינוס 3 ימים במיטה, פנים נפוחות, עליתי קילו מרוב מעדנים ורחמים זה היה לפני שנתיים, הזכרת לי תתעודדי זה ירד, בטח התרופות, והרחמים בכל אופן, הצעתי, תצמדי לתפריט ותרשמי בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 15:19
פו הדב Posts: 114
|
ברוכה הבאה!!! קודם כל שיהיה בהצלחה... ולא נורא - מה שעולה מהר... יורד מהר... זה משפט של מירי אבל מי כמוני יודעת כמה הוא נכון!!! יום חדש, אני מבינה שאת כבר מרגישה טוב יותר וזה מה שחשוב ותראי שהכל יסתדר עם החזרה לשגרה. ואם לא נשקלת השבוע בגלל המחלה את יכולה להגיע לחוגים היום ב6 וב8 מתחילה הרצאה בר"ג - אני מגיעה לחוגים האלה, היום נראה לי ב6... ושוב - שיהיה בהצלחה!!!
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 15:15
פלונית Posts: 3
|
נו טוב, אני מאמינה שאצל לא מעט אנשים ישנו חוסר אמונה בסיסי בכוחו של פורום באינטרנט , בדרך זו או אחרת , אז החלטתי לנסות...
קמתי בבוקר לאחר 4 ימי מחלה, חייכננית ומרוצה עליתי למשקל ובום טראח , נפילה!! המשקל החביב שלי מראה לי 3 קילו יותר!!
אז החלטתי לנסות ולעלות זאת בפורום אחרי קריאות העידוד של מירי לעשות כך, תוסיפו לזה את העובדה שלא הלכתי לשקילה השבועית והנה עומדת
לפניכם גברת רגשות אשמה בהתגלמותה ...
אז אנא לעודד- חחחח, בקיצור חברים למען האמת לפרוק זאת כבר עשה לי טוב
בכל מקרה , מקווה שלכם השבוע עבר יותר יציב משלי ושאתם חייכנים למרות הכל
המשך יום נפלא, נתראה בשקילה ....בהצלחה edited by פלונית on 8/18/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|