17/03/2012 22:29
EFF Posts: 6391
|
2 חצילים גדולים 2 כפות שמן זית 2 בצלים קלופים 2 גזרים קלופים כרישה אחת, נקיה 10 שיני שום, קלופות 200 גרם רסק עגבניות 1/4 כוס יין אדום מעט עשבי תיבול טריים קצוצים מלח אופן ההכנה: 1. חותכים את החצילים לקוביות, משרים במי מלח. מכינים קוביות בצל, גזר, כרישה ועגבניות. 2. אופים את החצילים לאחר ערבוב הקוביות עם כף שמן 3. בכף השניה מטגנים את קוביות הירקות ושיני השום, מוסיפים רסק עגבניות ומעט עשבי תיבול טריים קצוצים, כגון רוזמרין, טימין, אורגנו – ממשיכים לטגן. מוסיפים יין אדום, מערבבים, מחזירים את החצילים ומעבירים לאפייה בתנור או על חום נמוך, כחצי שעה.
|