19/08/2010 16:32
dany Posts: 19819
|
המון הצלחה כי אין עליך שאת מחליטה נכנסת בקירות מרוב נחישות מחזיקה לך אצבעות דני נחושה כתב:
היי בנות, כל הכבוד פו על השליטה ודפי וכולן להיות במזגן, לשתות הרבה וקר (מים, מים לימון ונענע, קפה קר ביתי, תה צמחים עם מלא קרח....) מאוד מאוד עוזר היה לי גם היום יום נפלא בלי מתוקים ובלי פחממות מחמש ותאמינו לי שאכלתי טעים ומגוון השיטה של שלוש ארוחות ביום עובדת חזק בשבילי בין לבין אין אופציה מעבר לשתיה/מסטיק/עיסוקים שמשכיחים אוכלשרעב והכול הכול כי אני לא מתפתה לטעימה או לביס האחד שיקלקל לי נחושה להחליף קידומת ולבשר לכם ביום שני על כך אני מדמיינת את החיבוק של מירי והפרלמנט וזה עוזר לילה טוב נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 23:25
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אלופה נחושתית מחזיקה אצבעות ועם גישה כזו תגיעי רחוק את יכולה המשיכי כך בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 22:09
נחושה Posts: 6982
|
היי בנות, כל הכבוד פו על השליטה ודפי וכולן להיות במזגן, לשתות הרבה וקר (מים, מים לימון ונענע, קפה קר ביתי, תה צמחים עם מלא קרח....) מאוד מאוד עוזר היה לי גם היום יום נפלא בלי מתוקים ובלי פחממות מחמש ותאמינו לי שאכלתי טעים ומגוון השיטה של שלוש ארוחות ביום עובדת חזק בשבילי בין לבין אין אופציה מעבר לשתיה/מסטיק/עיסוקים שמשכיחים אוכלשרעב והכול הכול כי אני לא מתפתה לטעימה או לביס האחד שיקלקל לי נחושה להחליף קידומת ולבשר לכם ביום שני על כך אני מדמיינת את החיבוק של מירי והפרלמנט וזה עוזר לילה טוב נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 15:50
שאפתנית Posts: 8392
|
מזל טוב פו וכל הכבוד על השליטה וסילוק האוייבים...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 14:08
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
פו חמודה כל הכבוד על השליטה עם העוגה וטוב שאת לא נשקלת בבית אין כמו קצת יראת כבוד למשקל בהצלחה היום ובכלל דפי וכולם תודה על הברכות שנדע להתקרר בדרכים מקוריות ולא באוכל יום קסום
edited by דובונית אכפת לי on 8/18/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 12:10
פו הדב Posts: 114
|
אין לי מושג מה הולך בחוץ... אני בבית עם המזגן, מקווה שהוא ישרוד בחום הזה אבל בגלל שבאמת אין לי אוייבים בבית אז אני לא מודאגת!! אתמול אמא שלי הכינה לי עוגת יומהולדת שלקחתי איתי למפגש עם החברות בערב וכמעט אף אחת לא נגעה בעוגה (גם הרזות לא רזות סתם... הן לא אוכלות) ואני סירבתי לקחת את העוגה הביתה ואחת החברות שלי שגם שומרת לקחה אותה היום לעבודה (אני בחופש פשוט) ונאמר לי שהעוגה כבר חוסלה!!! יופי - העיקר שהיא לא אצלי כי אחרת אני הייתי מחסלת אותה ביום.... שיהיה המשך יום נהדר לכולם ולמי שנשקל היום כמוני - בהצלחה!! אגב - גם משקל כבר אין לי בבית... אז עכשיו אני באמת סקרנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 10:39
1103 Posts: 5022
|
דפי ודניאלה יום קסום בשליטה ובאכילה קלה. נילי
-- וסרהולץ
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 08:49
dany Posts: 19819
|
יום נהדר לך דפי למצוא מה לעשות בבית בתוך המזגן... לא ליפול... לאכול מסודר...לשתות המון... לקרוא ספרים זה ממש הזמן הטוב... כי אי אפשר לצאת החוצה.... דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 08:42
דפי Posts: 1126
|
אנשים יקרים , בחוץ איכס , והולך להיות עוד יותר גרוע. אני מאחלת לכולנו שנחזיק מעמד . הרבה שתייה , אוכל קל ובשליטה. שלכם באהבה דפי. edited by דפי on 8/18/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|