20/08/2010 10:04
שאפתנית Posts: 8392
|
תודה בנות על העידוד והתמיכה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 06:14
נחושה Posts: 6982
|
כל הכבוד, זה מראה לכולנו שאפשר... אם רק רוצים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
20/08/2010 00:24
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
אלופה כל הכבוד על הגישה והעמידה במקום אין כמו ההרגשה של איזהו הגיבור הכובש את יצרו יישר כוח שאפתנית כתב:
אין ספק דניאלה שתחושת הסיפוק אדירה. מאז שאני בתכנית של מירי אני בדר"כ כלל חוזרת עם קילו עד חצי קילו מיותרים והפעם משום מה החלטתי שאני לא נופלת על מאכלים בחדר האוכל ובינינו אין שם משהו שאנחנו לא יכולות להכין לעצמנו בבית אז באמת שזה לא היה שווה לאכול מהפחמימות של ארוחת הערב ואם אפשר לצאת בתחושת ניצחון ואליפות אז ברור שהכף נוטה לתחושת הניצחון ולא לכיוון האוכל וככה עברו להם ארבעה ימים עם שלוש ארוחות ערב במלון בנאליות ורגילות לחלוטין בלי נפילות לכיוון הקינוחים (כמו שמירי אומרת גם ככה עוגות פרווה לא טעימות אז חבל על המאמץ), בלי פירות ובלי פחמימות (פריקסה ופסטה לא ממש מעניינים אותי כמו הירידה במשקל). עד החופשה הבאה אני פה ממשיכה באכילה שפויה ומקווה לראות הצלחה בירידה.
בהצלחה גם לך דני היקרה. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 17:46
dany Posts: 19819
|
אהבתי!!!!! שאפתנית כתב:
אין ספק דניאלה שתחושת הסיפוק אדירה. מאז שאני בתכנית של מירי אני בדר"כ כלל חוזרת עם קילו עד חצי קילו מיותרים והפעם משום מה החלטתי שאני לא נופלת על מאכלים בחדר האוכל ובינינו אין שם משהו שאנחנו לא יכולות להכין לעצמנו בבית אז באמת שזה לא היה שווה לאכול מהפחמימות של ארוחת הערב ואם אפשר לצאת בתחושת ניצחון ואליפות אז ברור שהכף נוטה לתחושת הניצחון ולא לכיוון האוכל וככה עברו להם ארבעה ימים עם שלוש ארוחות ערב במלון בנאליות ורגילות לחלוטין בלי נפילות לכיוון הקינוחים (כמו שמירי אומרת גם ככה עוגות פרווה לא טעימות אז חבל על המאמץ), בלי פירות ובלי פחמימות (פריקסה ופסטה לא ממש מעניינים אותי כמו הירידה במשקל). עד החופשה הבאה אני פה ממשיכה באכילה שפויה ומקווה לראות הצלחה בירידה.
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 17:42
|
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 17:00
dany Posts: 19819
|
שאפתנית יקרה איזה כייף גם היית בחופשה... הרבה מים זה מצויין.. קריר ורטוב... נעים.. חזרת ללא עליה.. ז"א שאפשר ליישם את התורה גם ביציאה מהשגרה.. כל הכבוד!!! שיהיה לך סופ"ש נהדר דני
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 10:42
|
שלום דובונית, נשקלתי הבוקר, וזה לא בוקר השקילה אך הייתי סקרנית, ולשמחתי הרבה אני על המקום. פעם ראשונה שאני חוזרת מחופשה בלי קילוגרמים מיותרים. עכשיו אפשר להמשיך הלאה ולהוריד...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 23:40
|
העיקר שנסעת נהנת וחזרת וזכרי שגם אם המשקל לא יהיה נחמד העיקר זה לחזור למסלול ולהתמיד כי זה אפשרי בהצלחה אנו כאן משתדלים לזכור את כולם שאפתנית כתב:
מחמם את הלב לדעת שאתן, בנות יקרות, הרגשתם בחסרוני בימים האחרונים. נכון, אתן צודקות נעלמתי כי בעלי הפתיע את כל המשפחה (אותי ואת שתי ילדי) ונסענו לצפון לארבעה ימים והיום חזרנו הביתה. היה כייף לא נורמלי, עשינו מסלול הליכה במי הבניאס, בקייקי הגושרים עשינו מסלול בקייק משפחתי וצחקנו ללא הפסקה והעברנו את החום בסבבה במים הקפואים והנקיים של הצפון. עם האוכל שמרתי על העקרונות של מירי ואני מקווה לא לראות עליה בשקילה בסוף השבוע. העיקר שמצב הרוח מרומם והנה חזרתי אליכן. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 22:36
נחושה Posts: 6982
|
נהדר שנהנית עם המשפחה והילדים זה כל כך ממלא ומחוננתתתתתתתתתתתתתתת על התירגול והשליטה נחושה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 18:04
מיכל שרון Posts: 1318
|
באמת נשמע כיף.. גיתי.. גם אני רוצה קייאקים!!! בדיוק הלכנו לקנות מתנה ליומולדת של בת של חברים באיזה חנות ילדים מקסימה וקסומה בגבעתיים וכל כך נהניתי שם מהכל שאמרתי לו שאני רוצה שוב להיות ילדה ולשחק כל היום ולגלות חידושים והמצאות, ריגושים חדשים... וגם טיול כזה מחזיר אותי בדיוק לאותו מקום נוסטלגי.. לא באמת קשור למשהו.. סתם התקשר לי... שאני גם רוצה קייאקים!!! איזה כיף.. זה היתרון בלהיות הורים בחופש הגדול.. יש תירוץ מה זה מוצדק לעשות כאלה דברים כיפיים באמצע שבוע עבודה.. כיף שחזרת
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 15:54
|
מחמם את הלב לדעת שאתן, בנות יקרות, הרגשתם בחסרוני בימים האחרונים. נכון, אתן צודקות נעלמתי כי בעלי הפתיע את כל המשפחה (אותי ואת שתי ילדי) ונסענו לצפון לארבעה ימים והיום חזרנו הביתה. היה כייף לא נורמלי, עשינו מסלול הליכה במי הבניאס, בקייקי הגושרים עשינו מסלול בקייק משפחתי וצחקנו ללא הפסקה והעברנו את החום בסבבה במים הקפואים והנקיים של הצפון. עם האוכל שמרתי על העקרונות של מירי ואני מקווה לא לראות עליה בשקילה בסוף השבוע. העיקר שמצב הרוח מרומם והנה חזרתי אליכן. שאפתנית
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 14:01
|
יש הרבה נעדרות חבל כייף שיש הרבה אהבה בפורום מכל הסוגים edited by דובונית אכפת לי on 8/18/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 08:37
מיכל שרון Posts: 1318
|
הלו... איפה את? נראה לי שאפשר להרגיש בפורום מתי האמהות/הסבתות בתרגולת ילדים וחופש גדול...
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|