הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נדמה לי שגם שאפתנית בין הנעדרות בימים האחרונים..

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/08/2010 10:04

שאפתנית
שאפתנית
תודה בנות על העידוד והתמיכה.
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2010 06:14

נחושה
נחושה
כל הכבוד, זה מראה לכולנו שאפשר... אם רק רוצים
0 קישור קבוע (Permalink)
20/08/2010 00:24

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
Applauseאלופה כל הכבוד על הגישה והעמידה במקום אין כמו ההרגשה של איזהו הגיבור הכובש את יצרו יישר כוח Thumbs Up

שאפתנית כתב:
אין ספק דניאלה שתחושת הסיפוק אדירה. מאז שאני בתכנית של מירי אני בדר"כ כלל חוזרת עם קילו עד חצי קילו מיותרים והפעם משום מה החלטתי שאני לא נופלת על מאכלים בחדר האוכל ובינינו אין שם משהו שאנחנו לא יכולות להכין לעצמנו בבית אז באמת שזה לא היה שווה לאכול מהפחמימות של ארוחת הערב ואם אפשר לצאת בתחושת ניצחון ואליפות אז ברור שהכף נוטה לתחושת הניצחון ולא לכיוון האוכל וככה עברו להם ארבעה ימים עם שלוש ארוחות ערב במלון בנאליות ורגילות לחלוטין בלי נפילות לכיוון הקינוחים (כמו שמירי אומרת גם ככה עוגות פרווה לא טעימות אז חבל על המאמץ), בלי פירות ובלי פחמימות (פריקסה ופסטה לא ממש מעניינים אותי כמו הירידה במשקל). עד החופשה הבאה אני פה ממשיכה באכילה שפויה ומקווה לראות הצלחה בירידה.

בהצלחה גם לך דני היקרה. שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
19/08/2010 17:46

dany
dany
אהבתי!!!!!wink

שאפתנית כתב:
אין ספק דניאלה שתחושת הסיפוק אדירה. מאז שאני בתכנית של מירי אני בדר"כ כלל חוזרת עם קילו עד חצי קילו מיותרים והפעם משום מה החלטתי שאני לא נופלת על מאכלים בחדר האוכל ובינינו אין שם משהו שאנחנו לא יכולות להכין לעצמנו בבית אז באמת שזה לא היה שווה לאכול מהפחמימות של ארוחת הערב ואם אפשר לצאת בתחושת ניצחון ואליפות אז ברור שהכף נוטה לתחושת הניצחון ולא לכיוון האוכל וככה עברו להם ארבעה ימים עם שלוש ארוחות ערב במלון בנאליות ורגילות לחלוטין בלי נפילות לכיוון הקינוחים (כמו שמירי אומרת גם ככה עוגות פרווה לא טעימות אז חבל על המאמץ), בלי פירות ובלי פחמימות (פריקסה ופסטה לא ממש מעניינים אותי כמו הירידה במשקל). עד החופשה הבאה אני פה ממשיכה באכילה שפויה ומקווה לראות הצלחה בירידה.

0 קישור קבוע (Permalink)
19/08/2010 17:42

שאפתנית
שאפתנית

0 קישור קבוע (Permalink)
19/08/2010 17:00

dany
dany
שאפתנית יקרה
איזה כייף גם היית בחופשה... הרבה מים זה מצויין.. קריר ורטוב... נעים..
חזרת ללא עליה.. ז"א שאפשר ליישם את התורה גם ביציאה מהשגרה..
כל הכבוד!!!
שיהיה לך סופ"ש נהדר
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
19/08/2010 10:42

שאפתנית
שאפתנית
שלום דובונית,
נשקלתי הבוקר, וזה לא בוקר השקילה אך הייתי סקרנית, ולשמחתי הרבה אני על המקום.
פעם ראשונה שאני חוזרת מחופשה בלי קילוגרמים מיותרים.
עכשיו אפשר להמשיך הלאה ולהוריד...
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 23:40

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
העיקר שנסעת נהנת וחזרת
וזכרי שגם אם המשקל לא יהיה נחמד
העיקר זה לחזור למסלול ולהתמיד כי זה אפשרי Applause
בהצלחה אנו כאן משתדלים לזכור את כולם smile

שאפתנית כתב:
מחמם את הלב לדעת שאתן, בנות יקרות, הרגשתם בחסרוני בימים האחרונים. נכון, אתן צודקות נעלמתי כי בעלי הפתיע את כל המשפחה (אותי ואת שתי ילדי) ונסענו לצפון לארבעה ימים והיום חזרנו הביתה. היה כייף לא נורמלי, עשינו מסלול הליכה במי הבניאס, בקייקי הגושרים עשינו מסלול בקייק משפחתי וצחקנו ללא הפסקה והעברנו את החום בסבבה במים הקפואים והנקיים של הצפון. עם האוכל שמרתי על העקרונות של מירי ואני מקווה לא לראות עליה בשקילה בסוף השבוע. העיקר שמצב הרוח מרומם והנה חזרתי אליכן.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 22:36

נחושה
נחושה
נהדר שנהנית עם המשפחה והילדים
זה כל כך ממלא
ומחוננתתתתתתתתתתתתתתת על התירגול והשליטה
נחושה
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 18:04

מיכל שרון
מיכל שרון
באמת נשמע כיף.. גיתי.. גם אני רוצה קייאקים!!!
בדיוק הלכנו לקנות מתנה ליומולדת של בת של חברים באיזה חנות ילדים מקסימה וקסומה בגבעתיים וכל כך נהניתי שם מהכל שאמרתי לו שאני רוצה שוב להיות ילדה ולשחק כל היום ולגלות חידושים והמצאות, ריגושים חדשים... וגם טיול כזה מחזיר אותי בדיוק לאותו מקום נוסטלגי..
לא באמת קשור למשהו.. סתם התקשר לי... שאני גם רוצה קייאקים!!! איזה כיף.. זה היתרון בלהיות הורים בחופש הגדול.. יש תירוץ מה זה מוצדק לעשות כאלה דברים כיפיים באמצע שבוע עבודה..
כיף שחזרת Wave
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 15:54

שאפתנית
שאפתנית
מחמם את הלב לדעת שאתן, בנות יקרות, הרגשתם בחסרוני בימים האחרונים. נכון, אתן צודקות נעלמתי כי בעלי הפתיע את כל המשפחה (אותי ואת שתי ילדי) ונסענו לצפון לארבעה ימים והיום חזרנו הביתה. היה כייף לא נורמלי, עשינו מסלול הליכה במי הבניאס, בקייקי הגושרים עשינו מסלול בקייק משפחתי וצחקנו ללא הפסקה והעברנו את החום בסבבה במים הקפואים והנקיים של הצפון. עם האוכל שמרתי על העקרונות של מירי ואני מקווה לא לראות עליה בשקילה בסוף השבוע. העיקר שמצב הרוח מרומם והנה חזרתי אליכן.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 14:01

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
יש הרבה נעדרות חבל כייף שיש הרבה אהבה בפורום מכל הסוגים smile
edited by דובונית אכפת לי on 8/18/2010
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 08:37

מיכל שרון
מיכל שרון
הלו... איפה את?
נראה לי שאפשר להרגיש בפורום מתי האמהות/הסבתות בתרגולת ילדים וחופש גדול...
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » נדמה לי שגם שאפתנית בין הנעדרות בימים האחרונים..

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!