15/03/2012 07:30
מיכלל Posts: 1674
|
מכילכ300 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 21:27
נחושה Posts: 6982
|
אפי שרק תהיי לנו בריאה...אין סוף למתכונייך הנפלאים והיצירתיים
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
13/03/2012 20:36
EFF Posts: 6391
|
1 סלסלת פטריות שמפיניון- להשתדל דווקא גדולות כפית שמן זית או תרסיס שמן בטעם חמאה 3 שיני שום 2 כפות יין לבן מלח פלפל 1 ביצה כפית חמאה לחתוך את הפטריות חיתוך גס,לאדות את הפטריות עם השום במחבת טפלון להוסיף 2 כפות יין לבן לאדות עד לאידוי היין ואז להמליח ולפלפל לפי הטעם. בנפרד לטגן בית עין כמו שאוהבים להניח בצלחת הגשה את הפטריותת המאודות ומעליהן את ביצת העין המטוגנת החמה. שילוב נפלא. edited by EFF on 3/13/2012
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|