12/03/2012 13:03
EFF Posts: 6391
|
400 גרם קישואים ½ כפית מלח 1 כף שמן סלט 1 כף חומץ 1 כף רוטב סויה 4 כפיות סוכר 1 כף גרגירי שומשום קלויים חותכים את הקישואים הנקיים לרצועות באורך 5 ס"מ. שמים אותם בסיר ומכסים במים קרים. מוסיפים את המלח ומביאים לרתיחה. מקטינים את האש וממשיכים לבשל על אש קטנה עד שהם מתרככים, במשך כ-7 דקות. מסננים. בתוך סיר מערבבים את השמן, החומץ, רוטב הסויה, הסוכר והשומשום. מרתיחים ויוצקים על רצועות הקישואים. הופכים את הרצועות כדי שהרוטב ייספג בהן היטב.
|