20/08/2010 00:53
דובונית אכפת לי Posts: 4630
|
רויטל יקרה מחזקת את דברי דני ומוסיפה
שאני ממליצה כל מוצש או כל פעם לפני קניות אני עושה זאת כל רביעי להכין רשימה של מה אוכלים בשבוע שיגיע ואז מומלץ לכנס את המשפחה לחשוב ביחד ואז לעלות רעיונות לגוון והכי חשוב כך כולם יהנו יהיה קל יותר נכון לא קל לעשות אך מנסיון אפשרי והמשיכי לחזק את ביתך היא אלופה קטנה ואם הזמן היא תתרגל להבדל בין רעב אמיתי לרעב פסיכולוגי ועד אז חבקי אותה וברגעים קשים נסי למצוא לה תעסוקות שיסייחו את דעתה בהצלחה ואנו כאן תמיד
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 23:44
dany Posts: 19819
|
רויטל יקרה אף אחד לא אמר שזה ממש קלי קלות שאם לא כן.... כולנו כבר היינו צנומים שדופים.. אך צריך כל הזמן לחשוב מה קשה יותר, ואני חושבת שקשה הרבה יותר לסחוב את הקילוגרמים העודפים מה גם שאם לא מטפלים בכך בזמן במיוחד עם הילדים הם הולכים ונערמים על גופנו... ואז בוודאי עוד הרבה יותר קשה... לילדה ממש לא קל לותר... והיא גיבורה גדולה מאד שהיא עושה זאת. ראיתי היום בפייסבוק סרטון של סוף שנה אצל מירי של קבוצת הילדים... איזה גביעים הם מקבלים על הירידות במשקל... והגביע היקר והטוב ביותר זו הגיזרה החדשה... השלת השומנים... לימוד הרגלים חדשים לכל החיים!!! שתהייה לכן הסבלנות כי בסופו של עניין זה משתלם!!! לילה טוב והמון הצלחה דני שהיתה ילדה שמנה וכל החיים נלחמת!!! רויטל כתב:
מצאתי אותו בסוף וראינו , זה ממש מצחיק. את יודעת , החלק הכי קשה לי בדיאטה כרגע זה השינוי שאני עושה בבית, האוכל שאני מבשלת כל יום והמחשבה שאני משקיעה בבוקר מה אני ומה הילדים נאכל היום, ממש מתיש. לפני כן הייתי רגילה לבשל פסטה או שהבנות הגדולות היו מבשלות ושניצל טבעול מהפריזר והיה בסדר , עכשיו כמה שאני משקיעה בסוף היום כשאסור פחממות האוכל לא משביע ממש, והולכים לישון עם תחושת רעב (לא עם רעב אמיתי). אני לא מצליחה להסביר לתמר שזה השינוי המשמעותי ושהרעב בראש שלה כי כל היום היא אכלה ממש טוב והיא לא ממש רעבה, היא סתם רגילה לאכול המון בלילה ומזה היא השמינה. כל יום אני משתדלת לגוון ויש רגעים שתמר מתעצבנת ואומרת שנמאס לה מהדיאטה. edited by רויטל on 8/19/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/08/2010 22:34
רויטל Posts: 40
|
מצאתי אותו בסוף וראינו , זה ממש מצחיק. את יודעת , החלק הכי קשה לי בדיאטה כרגע זה השינוי שאני עושה בבית, האוכל שאני מבשלת כל יום והמחשבה שאני משקיעה בבוקר מה אני ומה הילדים נאכל היום, ממש מתיש. לפני כן הייתי רגילה לבשל פסטה או שהבנות הגדולות היו מבשלות ושניצל טבעול מהפריזר והיה בסדר , עכשיו כמה שאני משקיעה בסוף היום כשאסור פחממות האוכל לא משביע ממש, והולכים לישון עם תחושת רעב (לא עם רעב אמיתי). אני לא מצליחה להסביר לתמר שזה השינוי המשמעותי ושהרעב בראש שלה כי כל היום היא אכלה ממש טוב והיא לא ממש רעבה, היא סתם רגילה לאכול המון בלילה ומזה היא השמינה. כל יום אני משתדלת לגוון ויש רגעים שתמר מתעצבנת ואומרת שנמאס לה מהדיאטה. edited by רויטל on 8/19/2010
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 23:55
|
הוזכר כנראה בכל הרצאה רויטל מקווה שתכנסי ותראי בהצלחה נשמח לשמוע איך אתן
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 14:12
|
אכן מעולה זה פשוט הוזכר בהרצאת ילדים ולכן רשמתי המשך יום קסום dany כתב:
ראיתי אותו כבר בעבר מעולה מעולה מעולה..... דובונית אכפת לי כתב: תודה 222 אין עליך תודה ויום מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 07:41
dany Posts: 19819
|
ראיתי אותו כבר בעבר מעולה מעולה מעולה..... דובונית אכפת לי כתב:
תודה 222 אין עליך תודה ויום מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 06:59
|
תודה 222 אין עליך תודה ויום מוצלח
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
18/08/2010 00:30
|
תעלי ב- YOUTUBE את השם הבא: Kids & the Marshmallow Test וזה הניסוי תהני מתנצלת טרם התעמקתי איך לעלות קישור בהצלחה
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|