17/08/2010 21:23
EFF Posts: 6392
|
1 כוס חלב קוקוס דל שומן (קופסא ורודה ברשת "עדן") 1 כפית גרידת ג'ינג'ר(אני משתמשת בקוביה מוקפאת של דורות) כפית סוכר חום 1/2 כפית משחת קארי (בצנצנות בחנויות המתמחות - כדאי שיהיה בבית - נשמר זמן רב במקרר) שן שום גדולה כתושה 4 פילטים של דג ( בערך 800 גרם) 2 בצלים ירוקים 1/2 כוס כוסברה קצוצה פלחי לימון
בסיר שטוח מערבבים את חלב הקוקוס, קארי,שום, ג'ינג'ר וסוכר חום. מבשלים באיטיות 5 דקות ומוסיפים פנימה את נתחי הדגים. מבשלים כ- 7 דקות ומוציאים את הדגים. מכניסים לרוטב בצל ירוק וכוסברה ומבשלים עוד דקה שתיים. שופכים את הרוטב המתקבל על הדגים.
מעדן המעדנים!!!!! edited by EFF on 8/17/2010
|