17/08/2010 20:52
EFF Posts: 6392
|
מצרכים: 3 שיני שום קצוצות גס 1 כף טימין 1 כפית רוזמרין 1 עלה מרווה קצוץ גס מלח פלפל כף שמן זית 4 כרעי עוף ללא עור 2 כפות דבשקל אופן ההכנה: מערבבים בקערית את השום, התימין, הרוזמרין, המרווה, מעט מלח ופלפל וכף שמן זית. מורחים על העוף ומעסים בשמן זית. משמנים תבנית בינונית במעט ספריי. מניחים בה את העוף עם העור כלפי מעלה ומכניסים לתנור שחומם ל 180 מעלות. צולים 40-50 דקות. מחממים קלות את הדבש במחבת קטנה. מוציאים את התבנית עם העוף ומברישים את העוף בדבש, היטב מכל צדדיו. ממשיכים לאפות במצב גריל עוד 10 דקות עד ההשחמה. מוציאים מהתנור וממתינים עשר דקות לפני ההגשה
|