29/02/2012 20:02
EFF Posts: 6391
|
2 ק"ג בשר כתף לצלי (קוראים לו גם פולקה) 2 כפות שמן (לא זית)
לרוטב:
2 קופסאות רסק עגבניות 4 שיני שום כתושות 2 כפיות כמון 4 עלי דפנה (להרחיק לאחר הבישול) כף פפריקה מתוקה 1/2 כפית פפריקה חריפה מלח פלפל לטעמכם 2 כוסות מים רותחים אבקת מרק לפי בחירתכם
צורבים את הבשר בשמן ומניחים בצד. באותו סיר מכינים את הרוטב, מרתיחים את כל החמרים - מוסיפים לסיר את הבשר ומבשלים לאחר רתיחה על אש קטנה כשעתיים.
ניתן לבישול כמה שעות על פלטה לבישול איטי (פלטת שבת) edited by EFF on 2/29/2012
|