25/02/2012 23:53
EFF Posts: 6391
|
כוס בורגול דק ששרה כשעה במים חמים וסונן 1 בצל קצוץ 2 שיני שום כתושות מעט ספריי שמן זית 1/2 קופסא עגבניות מרוסקות 2 פלפלים אדומים חתוכים לקוביות קטנות כפית זרעי כוסברה כתושים מעט ממתיק מלח,פלפל 50 גרם פטה 5% מגורדת (אין צורך במלח אם משתמשים בפטה)
מאדים את הבצל והשום בסיר שטוח שרוסס במעט ספריי מוסיפים את הפלפלים והעגבניות ומבשלים לריכוך מתבלים בזרעי הכוסברה ופלפל שחור
מוסיפים אח"כ את הבורגול. מכסים את הסיר , מכסים אפילו במגבצ למנוע בריחת אדים ונותנים לעמוד. אין צורך לבשל את הבורגול.
להגיש בטמפרטורת החדר בלווית פטה מגורדת
|