|
על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
21/02/2012 07:55
מיכלל Posts: 1674
|
מכיל כ100 קקל
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
19/02/2012 15:26
EFF Posts: 6391
|
או לבטטה/תפוח אדמה אפוי בתנור חומרים: 1 בצל סגול גדול קצוץ דק 1 כפית שמן זית או בתרסיס 1 אקטיביה יוגורט 3% עשבי תיבול טרי קצוצים דק-בזיליקום פטרוזילה שמירונענע חופן עירית קצוצה דק מלח פלפל שחור פפריקה מתוקה אופן ההכנה: מאדים את הבצל בשמן זית עד שמזהיב מוסיפים את עשבי התיבול ומבשלים בישול קצר תוך הוספת מעט מים ותיבול במלח פלפל ופפריקה מתוקה לקראת סוף הבישול מוסיפים את היוגורט והעירית ובוחשים ליצירת מרקם אחיד וסמיך-ממש לבשל לשנייה את הרוטב החם והטעים ניתן לשים על סלט ירוק בטטה/תםוח אדמה אפוי או בתוך פלפל אדום וכל מה שעולה בראשכם וטעים לכם בתיאבון טולי
|
0
• קישור קבוע (Permalink)
|
|
|