הפוך לדף הבית   |   שלח לחבר
דיאטה – מירי בלקין

דיאטה און ליין
Skip Navigation Links

דיאטה אינדקס פורומים | דיאטה עם מירי בלקין :: פורומים

כינוי

סיסמא
הרשמה | שכחתי סיסמא

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חבל..חבל...היום ראיתי אשה צעירה שהיתה בחוגים

על מנת להשתמש בפורום, יש להיות מזוהים במערכת. שם: כינוי, כפי שנרשמת באתר. כנ"ל באשר לסיסמה. מי שלא רשום לאתר, להירשם בדף הבית- בקוביה הוורודה
20/08/2010 00:32

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מסכימה אין כמו כוחה של קבוצה כמו שנאמר טובים השניים מן האחד וכפל כפליים קבוצה כזו מלוכדת ואוהבת רק בהתמדה נשיג תוצאות לכל החיים בהצלחה grouphug
+1 קישור קבוע (Permalink)
19/08/2010 17:58

שאפתנית
שאפתנית
מה ששומר עלינו זה רק המסגרת ולכן בכל מצב אסור לעזוב. גם כשמאוכזבים ולא רואים ירידות צריך לזכור שהמצב יכול להיות הרבה יותר חמור.
אנחנו כאן לנצח וביחד!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
19/08/2010 16:38

dany
dany
אסור לעולם לעזוב את המסגרת!!!!!
כל מי שעושה זאת חוטא לעצמו חטא בל יכופר!!1
אנחנו עוד מעט לפני יום הכיפורים אז הרבה חשבון נפש!!!
קודם כל כלפי עצמי, איך אני מכבד את עצמי, איך אני מקיים את הציווי "ושמרתם לנפשותכם"
אני נשבעתי שיותר לא אעשה את הטעות הזו שתמיד עולה לי עשרות קילוגרמים.....
no more
שלכם ותשמרו עלי
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 23:37

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
מזעזע ממש מסכן שלא נדע ומזל שאנו כאן במסגרת ומירי צודקת לא רק לרדת אלא גם לדעת לשמור שתמיד נתמיד ונצליח

שאפתנית כתב:
אתמול בלילה ראיתי תכנית בערוץ דיסקברי ב-yes על נער בן 14 כמדומני שלא תאמינו אבל הוא שוקל 500 ק"ג והרופאים מנסים להציל את חייו כדי שישרוד ויגיע לגיל 20. בתכנית הם מנסים להעביר אותו סדרת ניתוחים בפרק זמן של שנתיים כדי להשיל ממנו את המסה האדירה הזו ולהותיר אותו כאדם נורמלי עם 90 ק"ג. איזו מסכת יסורים איומה הילד הזה עובר ובכלל להסתכל בטלויזיה לראות ולא להאמין איך נראה אדם ששוקל 500 ק"ג. התכווצה לי הבטן מרוב רחמים וכאב עליו. הבטחתי לעצמי שאני בחיים לא עוזבת את מירי ומשננת את משנתה יומם וליל כי אם לא להגיע למשקל של 500 ק"ג הרי שלהגיע ל-150 ק"ג ומעלה בחיי שזה קל (לדאבוני הרב עברתי פעם את ה-100 בהרבה ובזכות מירי כמובן ירדתי ממנו אבל זה בהחלט אפשרי להגיע למשקלים כאלה לאנשים מסוימים)
שלא נדע מצרות ושנמשיך אצל מירי בשפיות ובשליטה באוכל ולא שהאוכל ישלוט בנו.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 22:36

miribelkin
miribelkin
Administrator
אפילה יקרה לצערי הרב אני פוגשת הרבה חניכים יקרים שלי שפרשו. והם העלו הכל עם ריבית בחזרה. ןלכן אני אומרת תמיד שלא חכמה לרדת חייבים ללמוד לשמור על ההישג וזה לוקח שנים להפנים. כמו חברת ביטוח בפני השמנה. אין מחיר למסגרת ולשפיות שרק נהיה בריאים. לילה טוב נשיקות אוהבת מירי
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 16:35

ronit209
ronit209
נשמע מחריד ונראה לי שראיתי את זה באמת אלוהים ישמור!ואנחנו?לא נגיע ולא נעבור את המשקל הכי גדול אליו הגענו בחיים!
אין כמו מירי,מסביב יהום הסער...וכולנו חותכים סלט!!!
יום טוב
0 קישור קבוע (Permalink)
18/08/2010 16:05

שאפתנית
שאפתנית
אתמול בלילה ראיתי תכנית בערוץ דיסקברי ב-yes על נער בן 14 כמדומני שלא תאמינו אבל הוא שוקל 500 ק"ג והרופאים מנסים להציל את חייו כדי שישרוד ויגיע לגיל 20. בתכנית הם מנסים להעביר אותו סדרת ניתוחים בפרק זמן של שנתיים כדי להשיל ממנו את המסה האדירה הזו ולהותיר אותו כאדם נורמלי עם 90 ק"ג. איזו מסכת יסורים איומה הילד הזה עובר ובכלל להסתכל בטלויזיה לראות ולא להאמין איך נראה אדם ששוקל 500 ק"ג. התכווצה לי הבטן מרוב רחמים וכאב עליו. הבטחתי לעצמי שאני בחיים לא עוזבת את מירי ומשננת את משנתה יומם וליל כי אם לא להגיע למשקל של 500 ק"ג הרי שלהגיע ל-150 ק"ג ומעלה בחיי שזה קל (לדאבוני הרב עברתי פעם את ה-100 בהרבה ובזכות מירי כמובן ירדתי ממנו אבל זה בהחלט אפשרי להגיע למשקלים כאלה לאנשים מסוימים)
שלא נדע מצרות ושנמשיך אצל מירי בשפיות ובשליטה באוכל ולא שהאוכל ישלוט בנו.
שאפתנית
0 קישור קבוע (Permalink)
17/08/2010 23:57

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
את מקסימה פשוט תודה smile
dany כתב:
כפי שכבר כתבתי מיליון פעם שאני כותבת לכם אני בעצם כותבת לעצמי ומחזקת את עצמי כך שזה ממש מקום שלי .... ואני שמחה שיש לי את המקום הזה!!!
נשיקות חזקות לך דובונית אהובה.
לילה טוב וחלומות פז
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
17/08/2010 23:27

dany
dany
כפי שכבר כתבתי מיליון פעם שאני כותבת לכם אני בעצם כותבת לעצמי ומחזקת את עצמי כך שזה ממש מקום שלי .... ואני שמחה שיש לי את המקום הזה!!!
נשיקות חזקות לך דובונית אהובה.
לילה טוב וחלומות פז
דני
0 קישור קבוע (Permalink)
17/08/2010 23:22

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
לא ניתן לך חבל לקלקל וחוץ מזה אנו נהנים ממך אז את איתנו ואנו מברכים אותך על כך את במקום הנכון ותצליחי בגדול עם התמדה ענקית כי רק כך ממשיכים להצליח אז יישר כוח ותודה על נתינתך smile
dany כתב:
מכירה את זה באופן אישי שבכל פעם שעזבתי קבוצה או מערכת תומכת... לבד לא יכולתי והייתי עולה הכל בחזרה ואני מדברת על עשרות...
מאחלת לעצמי לא לעשות שטות זו לעולם יותר!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/08/2010 05:58

dany
dany
מכירה את זה באופן אישי שבכל פעם שעזבתי קבוצה או מערכת תומכת... לבד לא יכולתי והייתי עולה הכל בחזרה ואני מדברת על עשרות...
מאחלת לעצמי לא לעשות שטות זו לעולם יותר!!!!!
0 קישור קבוע (Permalink)
17/08/2010 00:15

דובונית אכפת לי
דובונית אכפת לי
אכן חבל שאנשים מוותרים וחוזרים אחורה וכך גם הורסים את חייהם אמן ויאיר יומה והיא תחזור למוטב במהרה
0 קישור קבוע (Permalink)
17/08/2010 00:14

EFF
EFF
בזמנו ועזבה, (מירי..אינני זוכרת את שמה..) נראית "הר אדם". נופפתי לה לשלום מחלון המכונית אך היא התעלמה או לא הבחינה. איך שלא יהיה - חבל שהישגים שמגיעים אליהם בעמל רב - יורדים כך לטימיון..
0 קישור קבוע (Permalink)

עמוד הבית - פורום » פורום דיאטה » חבל..חבל...היום ראיתי אשה צעירה שהיתה בחוגים

כל הזכויות באתר זה שמורות למירי בלקין (B Diet), מומחית לדיאטה, מנחת קבוצות הרזיה.
מירי בלקין, בעלת שיטת דיאטה ייחודית אשר מסייעת לילדים, נוער ומבוגרים לרדת במשקל.  תקנון

מירי בלקין

דיאטה
אודות
עשו את זה
שומרי משקל
מן התקשורת

מידע שימושי

הרזיה
לרדת במשקל
פורום דיאטה
מחשבון קלוריות
טבלת קלוריות

מתכונים ותפריטים

מתכונים דיאטטיים
פורום מתכונים
תפריט דיאטה
תזונה נכונה
שאלות נפוצות בדיאטה
סוגי דיאטות

סוגי דיאטה
דיאטת אטקינס
דיאטת כרוב
דיאטה און ליין
דיאטה מהירה

קישורים שימושיים

מכתבי תודה
מהעתונות
סרטונים
 דוחות שותפים
שיווק ותחזוקה
דיאטה עם מירי בלקין- ברוכים הבאים לאתר של מירי בלקין. תוכנית הדיאטה של מירי בלקין באינטרנט- עכשיו במבצע הכרות ללקוחות חדשים!