15/02/2012 22:43
EFF Posts: 6391
|
את המרק ניתן להכין ב- 2 אופנים. עם פחמימות וללא פחמימות שמאפשר לאכול אותו גם בערב.
החמרים: 2 כפות שמן (לא זית) בצל גדול קצוץ כרישה קצוצה 3-4 שני שום
מוסיפים לסיר הבישול ירקות אותם אפשר גם לרסק במג'ימיקס לפני ההכנסה לסיר הבישול: אפשר לגוון בסוגי הירקות לפי בחירתכם
גזר גדול שורש סלרי גדול שורש פטרוזיליה 2 לפת 2 קולרבי קישואים לא קלופים כרוב ירוק כרובית ברוקולי טרי מים רותחים אבקת מרק בטעם עוף 6-7 כוסות מים רותחים
תבלינים מומלצים: כורכום, כמון,קארי, פפריקה מעושנת, פלפל,מלח לפני ההגשה להוסיף עשבי תיבול קצוצים כמו כוסברה או פטרוזיליה.
תוספת פחמימתית אם מחליטים על מרק המכיל פחמימות:
2 תפוחי אדמה מגורדים 1/2 כוס עדשים ירוקות 2 כפות קוואקר
|